Διανομή υγειονομικού-ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα σε Λυκόβρυση-Πεύκη από ΕΕΑ και Περιφέρεια Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Διανομή υγειονομικού-ενημερωτικού υλικού στα καταστήματα σε Λυκόβρυση-Πεύκη από ΕΕΑ και Περιφέρεια Αττικής

Τα καταστήματα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης επισκέφθηκε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021 αντιπροσωπεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), στο πλαίσιο της δράσης του ΕΕΑ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, για τη διανομή υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού σε καταστήματα των Δήμων της Αττικής, μετά την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Την αντιπροσωπεία του Ε.Ε.Α. υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, ενώ στη δράση συμμετείχε η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών, Λουκία Κεφαλογιάννη και η αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού, Δέσποινα Μεντεσίδου.

Από το ΕΕΑ παρέστησαν οι αντιπρόεδροι Νίκος Γρέντζελος και Ηλίας Μάνδρος, καθώς και ο Δημήτρης Παπαγιαννόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στη διάρκεια της διανομής του υγειονομικού και ενημερωτικού υλικού, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου συνομίλησαν με επιχειρηματίες και εργαζόμενους, οι οποίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την υποτονική μέχρι στιγμής κίνηση στην αγορά, καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το σύστημα των ραντεβού. Εκτίμησαν ωστόσο ότι, όσο πλησιάζουμε προς το Πάσχα, η κίνηση θα αυξάνεται, διαβεβαίωσαν για την τήρηση των μέτρων προστασίας και προέτρεψαν τους καταναλωτές να εμπιστεύονται τα καταστήματα της γειτονιάς τους.

Όπως ανέφερε σχετικά με τη δράση ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, το κεντρικό μήνυμα της συμβολικής αυτής δράσης του Επιμελητηρίου είναι:

«Ψωνίζουμε με ασφάλεια, στηρίζουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας, με στόχο αφενός την προάσπιση της δημόσιας υγείας και αφετέρου την αποφυγή ενός νέου κλεισίματος που θα ήταν καταστροφικό για τις επιχειρήσεις και την οικονομία».

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε από την πλευρά του:

«Υποδεχθήκαμε σήμερα στην πόλη μας τους εκπροσώπους της διοίκησης του Επιμελητηρίου, με τους οποίους βρισκόμαστε σε συνεργασία τους τελευταίους μήνες σε μια σειρά δράσεων και ιδιαιτέρως για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

»Η σημερινή δράση είχε στόχο τη διανομή υγειονομικού υλικού από ΕΕΑ και Περιφέρεια σε καταστήματα των δύο Δημοτικών μας Ενοτήτων.

»Ως Δήμος στεκόμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις. Με απόφαση του Δημοτικού Συμβούλιου έχουμε λάβει μέτρα για την οικονομική ελάφρυνση των επιχειρήσεων, που διέκοψαν τη λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διάδοσης της πανδημίας. Και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με τις δημοτικές μας πολιτικές, αξιοποιώντας συνεργασίες με όλους τους φορείς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet