Γιατί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί τους πολίτες να απογραφούν
Κοινωνία

Γιατί ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί τους πολίτες να απογραφούν

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, με αφορμή την απογραφή πληθυσμού-κτηριών που βρίσκεται σε εξέλιξη, καλεί τους κατοίκους της πόλης να απογραφούν και να διευκολύνουν με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ειδικότερα, ο κ. Μαυρίδης αναφέρει: «Η απογραφή είναι μια πολύ σημαντική εργασία, χαρακτηρίζεται διαχρονικά ως η μεγαλύτερη επιχείρηση που διεξάγει το κράτος σε περίοδο ειρήνης. Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η απογραφή κτηρίων, που είναι το προπαρασκευαστικό στάδιο».

Εν συνεχεία, τονίζει: «Εμείς, ως Δήμος διευκολύνουμε με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους στην απογραφή πληθυσμού-κατοικιών και ζητούμε και από τους πολίτες να διευκολύνουν με κάθε τρόπο το έργο τους τους επόμενους μήνες. Ζητούμε επίσης από τους κατοίκους του Δήμου μας να απογραφούν εδώ, ώστε η δημόσια διοίκηση να έχει τα σωστά δεδομένα για τη λήψη σωστών και δίκαιων αποφάσεων, αλλά και γιατί τα αριθμητικά δεδομένα ενός δήμου, μιας πόλης, είναι καίριας σημασίας για τις χρηματοδοτήσεις και για οποιεσδήποτε άλλες χρήσεις».

«Η αύξηση πληθυσμού που σημειώνεται και στις δύο δημοτικές μας ενότητες πρέπει να αποτυπωθεί. Από τα αποτελέσματα αυτή της απογραφής εξαρτώνται πολλά για τον Δήμο μας τα επόμενα δέκα χρόνια», σημειώνει ο κ. Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet