Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πέρα από τις ευχές, οι νέοι φοιτητές να στηριχθούν έμπρακτα από τους Δήμους τους
Κοινωνία

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Πέρα από τις ευχές, οι νέοι φοιτητές να στηριχθούν έμπρακτα από τους Δήμους τους

«Θα ήταν καλύτερα οι νέοι φοιτητές, πέρα από τις ευχές, να στηριχθούν έμπρακτα από τους Δήμους τους» τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο πρόεδρος του ΠΣΑΤ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών) και πρώην δήμαρχος Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανέφερε ότι «το βάρος όλων μας δεν πρέπει να περιοριστεί σε ευχές προς τις νέες και τους νέους, αλλά σε έμπρακτες κινήσεις για τη στήριξή τους στη βελτίωση τους και στην αρχή της επαγγελματικής τους αποκατάστασης».

Οι δηλώσεις του:

«Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους νέους και τις νέες και ιδιαιτέρως του Δήμου μας, Λυκόβρυσης – Πεύκης, που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας μας. Οι τεράστιες προσπάθειες που έκαναν μεγάλο χρονικό διάστημα επιβραβεύτηκαν. Συγχαρητήρια, επίσης, και στους γονείς τους που με πολλές θυσίας τους στήριξαν και τους στηρίζουν, όπως και στους καθηγητές τους. Στα δύο δημόσια Λύκεια της Πεύκης και στο ένα της Λυκόβρυσης τα ποσοστά επιτυχίας είναι υψηλά, απόδειξη της δουλειάς που κάνουν οι εκπαιδευτικοί του Δήμου μας.

»Ειδική αναφορά θέλω να κάνω και προς τα κορίτσια και τα αγόρια που δεν κατάφεραν εφέτος να πιάσουν τους στόχους τους. Να θυμούνται ότι αποτυγχάνει όχι αυτός που πέφτει, αλλά αυτός που δεν σηκώνεται και δεν ξαναπροσπαθεί. Οι ευκαιρίες δεν τελειώνουν εδώ…

»Όμως ειλικρινά θα προτιμούσα σήμερα όλοι εμείς που δίνουμε ευχές στους επιτυχόντες και ιδιαιτέρως οι δημοτικοί άρχοντες να ήταν σε θέση να στηρίξουν αυτά τα παιδιά με συγκεκριμένα μέτρα και για τη διευκόλυνση των σπουδών τους, αλλά αργότερα και για το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους καριέρας. Προς τα εκεί λοιπόν πρέπει να στρέψουμε όλες μας τις προσπάθειες. Κάτι που η δημοτική μας κίνηση υπόσχεται να το πράξει».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet