Δήμος Μπροστά+: Λεωφόρος Κύμης – Ώρα μηδέν
Φωτ. ΙΝΤΙΜΕ/ ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Λεωφόρος Κύμης – Ώρα μηδέν

Την Παρασκευή 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών (Λ. Αλεξάνδρας 19) συνάντηση εργασίας με αρμόδια στελέχη της Διεύθυνσης Οδικών Υποδομών, με θέμα το έργο της διάνοιξης της Λ. Κύμης.

Τα στελέχη της δημοτικής παράταξης Δήμος μπροστά+, με επικεφαλής τον Μάριο Ψυχάλη, σε συνεργασία με εκπροσώπους κατοίκων, αλλά και τεχνικούς συμβούλους ανέδειξαν, όπως σημειώνουν, τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που πρέπει να λάβει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Λεωφόρος Κύμης – Ώρα μηδέν» η δημοτική παράταξη αναφέρει σχετικά: «Οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία κατοίκων ότι απαιτείται η λήψη μέτρων από τον Δήμο, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι αναγκαίες βελτιώσεις και τροποποιήσεις.

Ήδη σήμερα, Δευτέρα 16 Μαΐου η δημοτική παράταξη Δήμος μπροστά+ υποβάλλει γραπτό αίτημα στην πρόεδρο του Δ.Σ με σκοπό την ένταξη στην ημερήσια διάταξη του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, θέμα προς συζήτηση “Τεχνική υποστήριξη και υποβολή προτάσεων που αφορούν τη διάνοιξη της Λ. Κύμης”.

Καλούμε κατοίκους, φορείς και την κοινωνία των πολιτών να ευαισθητοποιηθούν, ώστε να προστατευθεί η ευημερία των κατοίκων και το φυσικό περιβάλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet