Δύο απορριμματοφόρα και ένα σάρωθρο αποκτά ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δύο απορριμματοφόρα και ένα σάρωθρο αποκτά ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στη αγορά δύο νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, αξίας συνολικής περίπου 350.000 ευρώ και ενός σαρώθρου αξίας 100.000, προχωρά ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Η προμήθεια των δύο νέων απορριμματοφόρων, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσω του Προγράμματος «Φιλόδημος», με συμμετοχή του Δήμου με περίπου 30.000 ευρώ.

Οι προμήθειες εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις του οργάνου, υπό την προεδρία του δημάρχου.

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας και χρηματοδότησης προκειμένου να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, στο οποίο κεντρική θέση έχει η αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας. Έχουμε αποκτήσει ένα νέο απορριμματοφόρο, αξίας 175.000, που έχει τεθεί σε λειτουργία τους τελευταίους μήνες. Προχωράμε τώρα στην προμήθεια δύο ακόμη νέων απορριμματοφόρων τύπου πρέσας, μέσω του Προγράμματος “Φιλόδημος” και ενός σαρώθρου. Επιπλέον, σύντομα παραλαμβάνουμε 120 νέους κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να αντικαταστήσουμε τους φθαρμένους.

»Πρόκειται για σημαντική επένδυση στον εξοπλισμό καθαριότητας, που πραγματοποιείται μετά από πολλά χρόνια στον Δήμο μας. Αναμένουμε, με την προσπάθεια των εργαζομένων και τη συνεργασία των συμπολιτών μας, αυτή η επένδυση να οδηγήσει σε αναβάθμιση της καθαριότητας και στις δύο δημοτικές μας ενότητες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet