Εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του Π. Ιωάννου σε γνωστό στέκι της Πεύκης
Κοινωνία

Εκδήλωση για την ονομαστική εορτή του Π. Ιωάννου σε γνωστό στέκι της Πεύκης

Εκδήλωση για την ονομαστική του εορτή διοργάνωσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυσης – Πεύκης Νέα Δημιουργία Παναγιώτης Ιωάννου, σε γνωστό στέκι της πόλης.

Όπως αναφέρει ο κ. Ιωάννου, «η όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την ονομαστική εορτή η οποία ήταν τον Δεκαπενταύγουστο. Έτσι, η αρχή του φθινοπώρου και η επιστροφή στην καθημερινότητα αποτέλεσαν την ευκαιρία για χαλαρή συζήτηση, με τη συνοδεία καλής μουσικής και φυσικά του υπέροχου φεγγαριού».

Ο Παναγιώτης Ιωάννου σημειώνει ότι είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια της γιορτής, έτσι ώστε οι εκλεκτοί καλεσμένοι του -ξεπέρασαν τους 400- να περάσουν όμορφα σε ένα προσεγμένο περιβάλλον. Ο εορτάζοντας δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές, εκφράζοντας μάλιστα τη συγκίνησή του για την ανταπόκριση που είχε η πρόσκλησή του.

Ό επικεφαλής της παράταξης επισημαίνει πως προσπάθησε να αφιερώσει χρόνο σε όλους τους καλεσμένους του, αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «αυτό πιθανότατα δεν το κατάφερα, επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά».

Ο κ. Ιωάννου τονίζει ότι αν και η εορτή δεν είχε κομματικό, ή παραταξιακό χαρακτήρα δεν ήταν λίγοι αυτοί που του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις δημοτικές εκλογές του 2023. Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι «έχει πάρει την απόφασή του, τονίζοντας παράλληλα ότι θα την γνωστοποιήσει το επόμενο διάστημα».

Η Νέα Δημιουργία υπογραμμίζει ότι οι καλεσμένοι δεν κατάφεραν να «εκμαιεύσουν» το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος ή όχι, όμως το χαμόγελο του σε όσους τον ρωτούσαν ίσως να είναι και η απάντηση.

Τέλος, η παράταξη αναφέρει: «Ασφαλώς η παρουσία ανθρώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ήταν σημαντική καθώς στην εκδήλωση το “παρών” έδωσαν στελέχη πρώτου και δεύτερου βαθμού της τοπικής αυτοδιοίκησης και στελέχη σημαντικών οργανισμών. Την ίδια στιγμή αίσθηση προκάλεσε η παρουσία των ιερέων. Η παρουσία σημαντικών ανθρώπων από τον επιχειρηματικό κλάδο και πως να μην ήταν άλλωστε, καθώς ο Παναγιώτης Ιωάννου για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιείται σε αυτόν τον τομέα. Η βραδιά ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με τον Παναγιώτη Ιωάννου να εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τον τίμησαν με την παρουσία τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet