Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη
Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι εργασίες κατασκευής του ΚΑΠΗ στην Κάτω Πεύκη

Ξεκίνησαν την Τετάρτη 20 Μαρτίου οι εργασίες για την κατασκευή του ΚΑΠΗ της Κάτω Πεύκης, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Πρόκειται για ένα έργο με προϋπολογισμό 782.000 ευρώ, το οποίο υλοποιείται με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και αναμένεται να δώσει σημαντική ανάσα στους κατοίκους της περιοχής, διευρύνοντας ταυτοχρόνως τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη της δομής.

Παρόντες στην έναρξη των εργασιών ήταν ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης ήταν και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Συντήρησης Δημοτικών Υποδομών Γιάννης Καλαμπαλίκης.

«Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε ότι ένα έργο που οι δημότες μας περίμεναν με ανυπομονησία εδώ και πολλά χρόνια ξεκίνησε να υλοποιείται. Οι δημότες μας αξίζουν τα καλύτερα και θα φροντίσουμε να χαρούν και να απολαύσουν τη νέα εγκατάσταση με ακόμα περισσότερα προγράμματα. Βρισκόμαστε μαζί με τις υπηρεσίες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καθημερινά δίπλα στις γειτονιές, με σκοπό να προσφέρουμε ποιοτικές υποδομές» σχολίασε ο Μάριος Ψυχάλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet