Παρών σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πίτας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Παρών σε σειρά εκδηλώσεων κοπής πίτας ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σε μια σειρά από εκδηλώσεις κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας παρέστη ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019.

Αρχικά συμμετείχε στην κοπή πίτας της Κίνησης Πολιτών Λυκόβρυσης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου. Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε από την πρόεδρο του συλλόγου, Βάγια Κυριακίδου, ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά και αντηλλάγησαν ευχές.

Ο δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Η Κίνηση Πολιτών έχει πολύ σημαντική δράση στη Λυκόβρυση και συμβάλλει σημαντικά στην αναβάθμιση τής κοινωνικής και πολιτιστικής ζωή τής πόλης. Ιδιαιτέρως θέλω να συγχαρώ τους εθελοντές από την Κίνηση που συνεισφέρουν ουσιαστικά στην παρασκευή και προετοιμασία των γευμάτων αγάπης του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας, τα οποία διατίθενται δωρεάν καθημερινά σε συνάνθρωπους μας που έχουν ανάγκη. Επίσης συνεργαστήκαμε στενά ως Δήμος και στη διοργάνωση της Πρωτομαγιάς στην Πύρνα και σε άλλες περιπτώσεις. Εύχομαι στην Κίνηση να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προσφέρει κοινωνικό και πολιτιστικό έργο και να συνεχίσουμε αυτή την εξαιρετική συνεργασία».

Στη συνέχεια ο κ. Μαυρίδης μετέβη στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης «Γιάννης Διαμαντόπουλος» για την κοπή πίτας του ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Ο δήμαρχος προέβη στην εξής δήλωση: «Ο ΚΑΟΛ είναι ένας σύλλογος που επιδεικνύει και κοινωνική εκτός από αθλητική δράση και γι΄ αυτό οι άνθρωποι του αξίζουν, όπως έχω ξαναπεί, πολλών συγχαρητηρίων. Εύχομαι να δείξουν τον ίδιο ζήλο και στη χρονιά που ξεκίνησε.

»Εμείς ως Δήμος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον αθλητισμό και τη Νέα Γενιά της Λυκόβρυσης. Σε επίπεδο συλλόγων και σε επίπεδο υποδομών. Μετά την ολοκλήρωση του Πολυχώρου στη Λυκόβρυση, που ήταν το μεγαλύτερο έργο, την ανακατασκευή του Ανοιχτού Καλαθοσφαίρισης, που προχωράμε στο έργα στο Διαδημοτικό Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης και στο προαύλιο του Γυμνασίου που δημοπρατούνται στο επόμενο διάστημα. Τέλος, στο ημιτελές Κλειστό αφού ολοκληρώσαμε τη μελέτη, που δεν υπήρχε, κατορθώσαμε να ενταχθεί η κατασκευή του στο Τεχνικό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής προϋπολογισμού 2.150.000 ευρώ. Αυτό είναι το επόμενο μεγάλο έργο που πρέπει να προχωρήσει».

Την ίδια ημέρα, ο δήμαρχος παρέστη στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού Μαζί για την Πόλη μας του δημάρχου Παπάγου – Χολαργού, Ηλία Αποστολόπουλου, και δήλωσε σχετικά: «Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στην κοπή της πίτας του συνδυασμού του αγαπητού φίλου και εξαιρετικού συναδέλφου. Σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο, ο Ηλίας Αποστολόπουλος έκανε έναν απολογισμό του μεγάλου και σημαντικού έργου που έχει επιτελέσει τα τελευταία 5 χρόνια στον Δήμο του. Με γνώμονα πάντοτε το συλλογικό συμφέρον των κατοίκων και το καλό του Δήμου του, ο ίδιος και οι συνεργάτες του παρουσίασαν μεγάλα και σημαντικά έργα. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία, με ευπρέπεια, με ήθος, με αρχές και αξίες, με μεθοδικότητα και πολλή δουλειά, προσφέρει για τους συμπολίτες του και για τον Δήμο, πάντα με πολλή αγάπη».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet