Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στο Ειδικό Σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Λυκόβρυσης – Πεύκης

Το  Γραφείο Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Εθελοντισμού πραγματοποίησε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο, μετά από αίτημα, σε όλους τους μαθητές που φοιτούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Τη διενέργεια του προληπτικού ελέγχου πραγματοποίησε ο εθελοντής συνεργάτης οδοντίατρος των Πολυιατρείων του Δήμου Γεώργιος Κουτσικάκης.

Με σημείωμα του οδοντιάτρου, ενημερώθηκαν οι γονείς των μαθητών για τις οδοντιατρικές τους ανάγκες, προκειμένου να απευθυνθούν στο θεράποντα οδοντίατρό τους. Σε όλους τους μαθητές δόθηκαν συνοπτικές συμβουλές στοματικής υγιεινής και συστήθηκε εξαμηνιαίος καθαρισμός και φθορίωση των δοντιών.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού, Νίκος Γκαραβέλλας, δήλωσε σχετικά: «Η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης  ευχαριστεί θερμά τον κύριο Κουτσικάκη, εθελοντή οδοντίατρο, ο οποίος βοήθησε με ενθουσιασμό στην πραγματοποίηση του οδοντιατρικού ελέγχου στους μαθητές που φοιτούν στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet