Στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Κοινωνία

Στο 40ό Φεστιβάλ Παιδιού η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Δίπλα στους μικρούς φίλους, που αποτέλεσαν την ψυχή του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού, ενός διαχρονικά εκπαιδευτικού και κοινωνικού θεσμού, άρρηκτα συνδεδεμένου με την ιστορική εξέλιξη του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, παρευρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017, στην έναρξη των εκδηλώσεων, στο Άλσος Βαρβαρέσου.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «ακολουθώντας τα μονοπάτια της μοναδικής εκφραστικότητας των νέων του Δήμου, που δημιουργούν κάθε χρόνο τη δική τους ανεξίτηλη ταυτότητα συνώνυμη της ανεξάντλητης φαντασίας τους», η κα Μ. Πατούλη-Σταυράκη περιηγήθηκε στον χώρο μαζί με συναδέλφους της αυτοδιοικητικούς, αλλά και δημότες της Λυκόβρυσης – Πεύκης, συνομίλησε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς του Φεστιβάλ, καθώς και εκπροσώπους Συλλόγων, επιβραβεύοντας έτσι τη συλλογική προσπάθεια.

Η κα Πατούλη με αφορμή την ολοκλήρωση του 40ου Φεστιβάλ Παιδιού δηλώνει τα εξής:

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Φεστιβάλ Παιδιού άφησε το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην κοινωνική, εκπαιδευτική και πολιτισμική εξέλιξη του τόπου μας. Ένας διηνεκής και ζωντανός θεσμός, πηγή ανεξάντλητης έκφρασης και δημιουργίας της νεολαίας μας. Οφείλουμε όλοι, από τον δικό μας τομέα ενασχόλησης, να προσφέρουμε ειλικρινά στην ενίσχυση, ανάδειξη και προαγωγή των αξιών που πρεσβεύει ο ιστορικότερος θεσμός του τόπου μας, βελτιώνοντας συνεχώς τις δυνατότητές που έχει, με γνώμονα τη νεολαία του Αύριο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet