Φαρμακευτική εταιρεία στηρίζει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Φαρμακευτική εταιρεία στηρίζει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Και αυτό το Πάσχα, η φαρμακευτική εταιρεία «Janssen» Ελλάδος που εδρεύει στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στάθηκε δίπλα στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας εδέσματα, που μοιράστηκαν στους δικαιούχους της δομής, μαζί με τα τρόφιμα της προγραμματισμένης διανομής για τον μήνα Απρίλιο, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, επιπλέον, η εταιρεία προσέφερε τρόφιμα, που θα ενισχύσουν τις επόμενες διανομές τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η δημοτική αρχή σημειώνει ότι η διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας «Janssen» Ελλάδος προσφέρουν τα τελευταία χρόνια, εορταστικά πακέτα που ετοιμάζουν με ιδιαίτερη φροντίδα, για να δοθούν στα άτομα και τις οικογένειες που το έχουν ανάγκη, αναδεικνύοντας τη σημασία του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση, στη δύσκολη εποχή της πανδημίας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Αυτές τις γιορτινές ημέρες, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Και ακόμη περισσότερο στην δύσκολη αυτή εποχή της πανδημίας. Στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε τις  ευάλωτες κοινωνικές ομάδες έχουμε τα τελευταία χρόνια σταθερά συμπαραστάτη την εταιρεία “Janssen”, που εδρεύει στον Δήμο μας και τους εργαζομένους της, τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την προσφορά τους. Συγχαρητήρια και χρόνια πολλά σε όλες και όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet