Στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων ο Τ. Μαυρίδης
Κοινωνία

Στον αγιασμό του Ειδικού Σχολείου Κωφών & Βαρηκόων ο Τ. Μαυρίδης

Στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Κωφών και Βαρηκόων παρέστη σήμερα το πρωί, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης.

Οι μαθητές και οι γονείς χαιρέτισαν τον κ. Τ. Μαυρίδη και ο δήμαρχος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει για αρκετή ώρα με δασκάλους και γονείς, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία του αγιασμού ο κ. Τ. Μαυρίδης αναφέρθηκε και στο έργο ενεργειακής αναβάθμισης που έχει γίνει στο σχολείο, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το ΕΣΠΑ μέσω του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ. Η ενεργειακή αναβάθμιση, όπως δήλωσε και ο κ. Μαυρίδης, περιελάμβανε αλλαγή κουφωμάτων και εξωτερική θερμομόνωση σε όλο το κτήριο. Από τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει αναμένεται εξοικονόμηση ενέργειας πάνω από 25% και βέβαια ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, όπως είπε σχετικά. Ταυτόχρονα, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στη διαμόρφωση του υπαίθριου στεγασμένου χώρου μπροστά από το Νηπιαγωγείο, οι εργασίες για τον οποίο θα ξεκινήσουν άμεσα, για να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του σχολείου.

Η διευθύντρια του σχολείου κα Χατζοπούλου ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο που, όπως είπε, στηρίζει πάντα το σχολείο τους και σε κάθε κάλεσμα τους δηλώνει την παρουσία του.

Στον αγιασμό παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελος Παπανικολάου, ο αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής και Εθελοντισμού Νίκος Γκαραβέλας, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χρήστος Φωτίδης, η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και η δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet