Φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016, στις 19:00, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και ο Δήμος και το ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθληρισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) προσκαλούν τους πολίτες για να γιορτάσουν μαζί του την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στον Δήμο.

Άναμμα χριστουγεννιάτικου δένδρου στον Δήμο Λυκόβρυσης - ΠεύκηςΤη γιορτινή ατμόσφαιρα θα λαμπρύνει ακόμη περισσότερο η συναυλία που διοργανώνεται εντός του Θεάτρου στην οποία θα συμμετέχουν:

  • Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Αμαρουσίου.
  • Το Δημοτικό Ωδείο Πεύκης (Διεύθυνση: Κατερίνα Βαφειάδου).
  • Τα Χορωδιακά Τμήματα ΠΕΑΠ (Διεύθυνση: Ελευθερία Βούλγαρη).

H χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης πλαισιωμένη από τους καθηγητές θα συμμετέχει στην εκδήλωση τραγουδώντας γνωστές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα. Διδασκαλία Χορωδίας: Ντέπυ Σακελλαρίου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια & Διεύθυνση Χορωδίας: Κατερίνα Βαφειάδου.

Τα χορωδιακά τμήματα (παιδική, νεανική και μικτή χορωδία) του ΠΕΑΠ θα παρουσιάσουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα. Διδασκαλία & διεύθυνση χορωδιών: Ελευθερία Βούλγαρη. Στο πιάνο: Δήμητρα Μπράτση.

Επίσης το μουσικό πρόγραμμα της εορταστικής βραδιάς εμπλουτίζουν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κωφών & Βαρηκόων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Παράλληλα, φιλική συμμετοχή θα έχει ο γνωστός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς.

Στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» θα έχει διαμορφωθεί ειδικό εορταστικό εργαστήρι Ζωγραφικής που θα υποδέχεται τους μικρούς φίλους (υπεύθυνη Εργαστηρίου: Αργυρώ Παφίλη) και μουσικό πρόγραμμα θα επιμελείται η χορωδία μαθητών των φροντιστηρίων «Ευρωγνώση» Πεύκης.

Είσοδος ελεύθερη.

Πρόσκληση στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet