Γ. Θεοδωρακόπουλος: Έχουμε πολλή δουλειά
Πολιτική

Γ. Θεοδωρακόπουλος: Έχουμε πολλή δουλειά

«Εμείς έχουμε χαράξει τον δρόμο της συνεννόησης και της συνεργασίας. Κι έχουμε δώσει μεγάλο χώρο στους νέους. Οι κοκορομαχίες και οι παλαιοκομματικές αντιπαραθέσεις, που βλέπουμε δυστυχώς και στον Δήμο μας, για εμάς είναι… άγνωστες λέξεις και δεν μας εκφράζουν. Γι΄ αυτό και δεν θα… πάρουμε. Δεν θα μπούμε στην όξυνση. Αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί από αυτά ο τόπος μας. Η Πεύκη και η Λυκόβρυση θέλουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και ήδη δουλεύουμε γι΄ αυτό με ομάδα ειδικών σε κάθε τομέα. Δηλώνουμε ότι στη διοίκηση του Δήμου θα αντιμετωπίσουμε διαπαραταξιακά όλα τα μεγάλα ζητήματα» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος μιλώντας την Παρασκευή 11 Απριλίου, στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, τα οποία βρίσκονται στο κέντρο της Πεύκης (Λεωφόρος Ειρήνης 28).

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός, η βροχή που έπεφτε ασταμάτητα και το κρύο δεν εμπόδισαν τους πολίτες να δώσουν ένα βροντερό παρών. Το εκλογικό κέντρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο κι έξω με τις ομπρέλες η ίδια εικόνα. «Δυο θέατρα, σαν το δημοτικό της Πεύκης, θα γέμιζαν απόψε» σχολίασε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος στην ομιλία του.

«Δυστυχώς αυτή η περίοδος ήταν μια χαμένη τετραετία για τον δήμο μας. Η δημοτική αρχή Φωκιανού, ενώ είχε την στήριξη ή ανοχή όλων ήταν κατώτερη των περιστάσεων. Δεν υποχώρησε μόνο η ποιότητα ζωής (καθαριότητα, πράσινο, παιδικές χαρές κ.λπ.) στην πόλη, αλλά μπλοκαρίστηκαν ακόμα και τα έργα που ήταν έτοιμα να εκτελεστούν από το 2010. Χάθηκαν δυστυχώς μεγάλες ευκαιρίες και τις ευθύνες τις έχουν και οι στενοί συνεργάτες του που σήμερα βρίσκονται σε άλλους συνδυασμούς και… σφυρίζουν αδιάφορα» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης κατά την περίοδο 2007-2010, όταν, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Πεύκη ήταν μια από τις πέντε πιο καθαρές πόλεις της χώρας.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος υπογράμμισε πολύ τη φράση «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας» θέλοντας να δείξει πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. «Σήμερα γυρίζουμε μια νέα σελίδα. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και χρειαζόμαστε όλοι. Οι κοινωνικές δομές πρέπει να γίνουν ομπρέλα για την οικογένεια, η τοπική αγορά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες της πόλης μας πρέπει να στηριχτούν, τα σχολεία να ξαναπεράσουν στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας. Το περιβάλλον, τα δάση μας και οι ελεύθεροι χώροι να προστατευτούν. Ο αθλητισμός και ο πολιτισμός να μην γίνουν ζητήματα… πολυτελείας. Κι έχουμε και υποχρέωση να βάλουμε ψηλά στην ατζέντα μας και θέματα που πρώτα δεν άγγιζαν οι δήμοι, όπως την επιχειρηματικότητα και την εργασία».

Ακολούθησε διάλογος των πολιτών με τους υποψηφίους, τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους και η εκδήλωση έκλεισε με τραγούδια από τη Λυδία Σέρβου.

Τον αγιασμό των εγκαινίων πραγματοποίησε ο πατήρ Δημήτριος Μπουσδέκης, από τον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet