Διοίκηση Μαυρίδη: Ο αμετανόητος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος
Πολιτική

Διοίκηση Μαυρίδη: Ο αμετανόητος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η διοίκηση του Δήμου κατηγορεί τπν επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ότι αποχώρησε από τη συνεδρίαση προκειμένου να μην επιτευχθεί απαρτία.

Αποτέλεσμα της «εν κρυπτώ», όπως χαρακτηρίζει την αποχώρηση η διοίκηση Μαυρίδη ήταν να μην συζητηθούν δύο σημαντικά για τον Δήμο θέματα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του Δήμου:

Ο αμετανόητος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος

Με το καλημέρα δείχνει για μια ακόμα φορά τις πραγματικές του «αγνές» προθέσεις και το αληθινό του πρόσωπο ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Προφανώς δεν κατάλαβε ή δεν έλαβε το μήνυμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών ο τρεις φορές αποτυχών υποψήφιος δήμαρχος. Δυστυχώς για τον ίδιο που συνεχίζει τη γνωστή του τακτική και καταντά φυσικά «ο γραφικός της τοπικής κοινωνίας». Με τον γνωστό του υποκριτικό ρόλο συνεχίζει να μας εμπαίζει και να υποτιμά τη νοημοσύνη μας, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει ο ίδιος.

Πρόσφατο ηχηρό παράδειγμα η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της 25ης Ιουνίου 2019. Προσερχόμενος στην αίθουσα συνεδριάσεων ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος διαπίστωσε, ότι για να ξεκινήσει με τη νόμιμη απαρτία της η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου μας, έτσι ώστε να συζητήσει φυσικά και να εγκρίνει σημαντικά θέματα που αφορούν έργα στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης ήταν απαραίτητη και η δική του παρουσία, αφού είναι τακτικό μέλος του οργάνου.

«Σεβόμενος» ως συνήθως τον θεσμικό του ρόλο και με σκοπό να προκαλέσει πρόβλημα και θέμα περί μη απαρτίας της Οικονομικής Επιτροπής αποφάσισε τελικά να μην συμμετάσχει και έτσι να αποχωρήσει εν κρυπτώ ως φυγάς από την πίσω πόρτα. Αθόρυβα και ύπουλα όπως τον έχουμε μάθει φυσικά σ’ όλη την αυτοδιοικητική του πορεία.

Αξίζει φυσικά να επισημανθεί ότι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης υπήρξαν δύο σημαντικά θέματα: 1) Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για το έργο «Προμήθεια και τοποθέτηση νέου συνθετικού τάπητα στην επιφάνεια στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Πεύκης προϋπολογισμού 75.000 ευρώ από πόρους του Δήμου. Αυτό για το οποίο προεκλογικά κατηγορούσε τη σημερινή δημοτική Αρχή ότι δεν κάνει τίποτα για το γήπεδο Πεύκης και 2) Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για το έργο «Αντικατάσταση πινακίδων ονοματοθεσίας (διευθύνσεις οδών) στη Δημοτική Κοινότητα Πεύκης επίσης με πόρους του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης προϋπολογισμού 65.000 ευρώ.

Είναι φανερό, για μια ακόμη φορά, ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να προκαλέσει ζημιά, και να φέρει εμπόδια στη λειτουργία του Δήμου μας και των Υπηρεσιών του. Είναι, επίσης, γνωστό ότι για να προχωρήσουν τα έργα (μικρά και μεγάλα) είναι απαραίτητο από τη νομοθεσία τα αντίστοιχα πρακτικά διαγωνισμών να έχουν εγκριθεί από το αρμόδιο όργανο, που είναι η Οικονομική Επιτροπή, κάτι το οποίο μετά από τόσα χρόνια γνωρίζει καλά.

Αυτός είναι ο αληθινός Γιάννης Θεοδωρακόπουλος!

Συγχαρητήρια Γιάννη Θεοδωρακόπουλε! 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet