Και η Φραντζέσκα στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Και η Φραντζέσκα στη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η γνωστή Πευκιώτισσα συγγραφέας παιδικών βιβλίων Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη θα είναι παρούσα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο.

Η κ. Φρ. Αλεξοπούλου Πετράκη μετέχει για πρώτη φορά στα δημοτικά της Λυκόβρυσης-Πεύκης και η ίδια δηλώνει για τη συμμετοχή της αυτή:

Θα μείνω στα λόγια του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, που με εκφράζουν απόλυτα: “Σήμερα γυρίζουμε μια νέα σελίδα. Ξεκινάμε μια προσπάθεια, με μια ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη, τη Συμμαχία Πολιτών. Μακριά από κομματικούς μηχανισμούς και κατεστημένα… Εργαζόμαστε για το Αύριο της Πόλης μας”.

Έτσι, θέλησα και εγώ να γίνω ενεργό κομμάτι αυτής της προσπάθειας, αυτού του οράματος. Ένα όραμα κοντινό, ανθρώπινο και ουσιαστικό. Βασισμένο στις ανάγκες των πολιτών -που η κρίση πιέζει ανυπόφορα – στα όνειρά τους για το μέλλον και στα δικαιώματά τους σαν μέλη μιας ευρωπαϊκής κοινωνίας. Τίποτα δεν είναι πιο κοντινό από το αύριο -το δικό μας και των παιδιών μας.

Αυτό το “αύριο” λοιπόν αποφασίζουμε να το εμπιστευτούμε στα χέρια ενός δημάρχου που έχει αποδείξει ότι ξέρει, θέλει και μπορεί. Επιτρέψτε μου λοιπόν να σταθώ πλάι του και να τον στηρίξω όσο μπορώ σε αυτή του την προσπάθεια που έχει στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητάς μας, γιατί μόνο αυτός πιστεύει βαθιά ότι τη δικαιούμαστε.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet