Καταγγελία ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Πολιτική

Καταγγελία ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Η παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, με υποψήφια δήμαρχο την κ. Μαρία Γώγου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει τη συμπεριφορά δημοτικού συμβούλου εναντίον συναδέλφων του. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Σε μια κρίση πανικού, κατά την ώρα συνεδρίασης θεσμικού οργάνου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού, δημοτικός σύμβουλος της σημερινής διοίκησης προέβη σε αήθεις χαρακτηρισμούς σε βάρος συναδέλφων του.

Κατανοούμε το άγχος που προκαλεί η προεκλογική περίοδος, ιδιαίτερα όταν αντιμετωπίζεις την άρνηση της τοπικής κοινωνίας, αλλά θα συστήναμε στον κ. Μαυρίδη ή σε όποιον άλλο προΐσταται της παράταξης, με την οποία ανακοινώθηκε ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο «δράστης» του επεισοδίου, να τον επαναφέρει στην τάξη.

Η «Κοινωνία Ενεργών Πολιτών» θα κρατήσει ψηλά τη σημαία του επιπέδου της προεκλογικής περιόδου και δεν θα παρασυρθεί από τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Όσον αφορά, το γεγονός αυτό καθεαυτό το μόνο που μπορούμε να πούμε, είναι ακριβώς αυτό που λέει o θυμόσοφος λαός: «Ο άδειος ο τενεκές κάνει το μεγαλύτερο θόρυβο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet