Μάριος Ψυχάλης: Θα είμαστε μια δημοτική αρχή για όλους!
Πολιτική

Μάριος Ψυχάλης: Θα είμαστε μια δημοτική αρχή για όλους!

«Είμαι υποχρεωμένος να δημιουργήσω ευρύτερες συναινέσεις, ώστε να προχωρήσει μπροστά ο δήμος μας», δήλωσε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μάριος Ψυχάλης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον Επικοινωνία 94.0 FM και στην εκπομπή «Δημοτικές Διαπλοκές».

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Ψυχάλης έκανε λόγο για ένα αρκετά καλό κλίμα στις συναντήσεις του με τον απερχόμενο δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη, μολονότι όπως είπε, κατά τη θητεία του ως αξιωματική αντιπολίτευση άσκησε κριτική και διαφώνησε έντονα σε μία σειρά από θέματα. «Προσπαθώ να ενημερώνομαι χωρίς να γίνομαι ενοχλητικός και παρεμβατικός στις υπηρεσίες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψυχάλης.

Εν συνεχεία, ο νέος δήμαρχος παρουσίασε ορισμένες από τις πρώτες κινήσεις μόλις αναλάβει καθήκοντα, με τη μεγάλη βαρύτητα να πέφτει στην καθημερινότητα του πολίτη (καθαριότητα, πεζοδρόμια και φωτισμό).

Ασφαλώς, ο κ. Ψυχάλης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση για αύξηση των δημοτικών τελών κατά 15% από το δημοτικό συμβούλιο, υπογραμμίζοντας πως η απόπειρα ναρκοθέτησης της νέας διοίκησης δεν θα περάσει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet