Με τη Συμμαχία Πολιτών η αρχιτέκτονας Νέλλη Μισθού-Σκουρή
Πολιτική

Με τη Συμμαχία Πολιτών η αρχιτέκτονας Νέλλη Μισθού-Σκουρή

Με τη δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, είναι υποψήφια και η Νέλλη (Κανελλία) Μισθού-Σκουρή, αρχιτέκτονας, απόφοιτη του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας. Η κ. Μισθού-Σκουρή εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και συνεργάζεται επί σειρά ετών με γνωστές εταιρείες στον χώρο του επίπλου, του φωτισμού και της διακόσμησης. Διαμένει  στην Πεύκη από το 1990 και είναι παντρεμένη με τον εκπαιδευτικό και γνωστό Πευκιώτη δρομέα Γιώργο Σκουρή.

«Είναι μια επιστήμονας με ευαισθησίες για τα κοινωνικά θέματα και τρέφει ιδιαίτερη συμπάθεια στα ζώα. Κι όπως λέει η ίδια, στην αγάπη για την πόλη δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει μόνο δεν θέλω. Είναι λοιπόν ο κατάλληλος άνθρωπος να αγωνιστεί για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο βρίσκεται ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια και να προχωρήσουμε σε έναν δήμο ανθρώπινο, λειτουργικό και καινοτόμο» τόνισε ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών.

Η Νέλλη Μισθού-Σκουρή, από την πλευρά της, δήλωσε: «Με χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του Γιάννη Θεοδωρακόπουλου να δημιουργήσουμε μια Συμμαχία που θα αγωνιστεί για μια πόλη νοικοκυρεμένη, ανθρωποκεντρική και φιλική στο περιβάλλον. Κι αυτό δεν το λέω ως ειδικός, αλλά ως μια κάτοικος που ζει τόσα χρόνια στον Δήμο μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet