ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: «Ψήφο κατά συνείδηση»
Πολιτική

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: «Ψήφο κατά συνείδηση»

Η παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ Πεύκης – Λυκόβρυσης, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, έχοντας τρεις έδρες στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ενημερώνει τους δημότες ότι κατά τη νέα δημοτική περίοδο θα βρίσκεται δίπλα τους, υποστηρίζοντας τις ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής, όταν αυτές εξυπηρετούν την πόλη και τους πολίτες της, αλλά και εναντιώμενη σε αυτές, όταν αντιτίθενται στο συμφέρον της πόλης.

Παράλληλα, ζητά από τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους να ψηφίσουν κατά συνείδηση στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών και ενημερώνει πως θα ζητήσει επανέλεγχο των ψηφοδελτίων, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Η ανεξάρτητη και πολυσυλλεκτική παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η οποία στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών, μετά από καταμέτρηση θρίλερ, που κρίθηκε στο τελευταίο τμήμα κατετάγη τρίτη με διαφορά μόλις 40 ψήφων από τη δεύτερη παράταξη, νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τους πολίτες που την εμπιστεύτηκαν και τους διαβεβαιώνει ότι θα σταθεί δίπλα τους στα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Απέναντι στη νέα δημοτική αρχή που θα εκλεγεί αύριο θα λειτουργήσει με προτάσεις, ιδέες και δεν θα διστάσει να επικροτήσει δημόσια θετικές για τους πολίτες ενέργειες. Όμως εκεί που θα θίγονται τα συμφέροντα της πόλης και δεν θα υπάρχει ανάλογη στάση από τη δημοτική αρχή η αντίδραση θα είναι αυστηρή.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ με την πληθώρα των νέων και άφθαρτων υποψηφίων της, αλλά και με τα έμπειρα στελέχη της άνοιξε νέους δρόμους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Δρόμους με αρχές, ήθος, συνεργασίες και συλλογικότητα. Κάτι που οι δημότες αναγνώρισαν παρά τον λυσσαλέο αγώνα που έκαναν οι εκφραστές των συμφερόντων.

Η πόλη έχασε αυτά τα τέσσερα χρόνια μεγάλες ευκαιρίες και έχει μείνει αρκετά πίσω. Δεν υπάρχουν λοιπόν άλλα περιθώρια.

Τα μέλη της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ αποφάσισαν ομοφώνως να καλέσουν τους πολίτες να ψηφίσουν σύμφωνα με το τι επιτάσσει η συνείδησή τους στον δεύτερο γύρο των εκλογών, έχοντας γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Για την απόφαση αυτή ενημέρωσε ήδη τους επικεφαλείς των δυο συνδυασμών ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος. Επίσης τα μέλη της παράταξης αποφάσισαν να ζητήσουν επανέλεγχο των ψηφοδελτίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet