Συνάντηση με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Φ. Βρύνα
Πολιτική

Συνάντηση με την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη Φ. Βρύνα

Η ΔΗΜ.Τ.Ε. Λυκόβρυσης-Πεύκης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της Βασίλη Γρυλλή, πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης μεταξύ του δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού και της κ. Φωτεινής Βρύνα, υποψήφιας αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα Αθηνών του Συνδυασμού 180ο – Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ με υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο.

Ο δήμαρχος υποδέχτηκε την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη στο γραφείο του και ενημερώθηκε για τις αρχές, τις προτεραιότητες και τις δραστηριότητες του συνδυασμού. Επίσης, έγινε εκτενής συζήτηση για θέματα κοινωνικής πολιτικής της Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, που είναι τόσο επίκαιρα.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη για εκκρεμή θέματα του Δήμου που σχετίζονται και με την Περιφέρεια, όπως τα οικονομικά του, το έργο στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης, τη διαμόρφωση της κεντρικής πλατείας της Πεύκης και του υπόγειου χώρους στάθμευσης κ.ά.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο κ. Βασίλης Γρυλλής και ο κ. Βασίλης Μήκας, δημότης Λυκόβρυσης – Πεύκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών του συνδυασμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet