Τάσος Μαυρίδης: Συνεχίζουμε με έργα πνοής για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Τάσος Μαυρίδης: Συνεχίζουμε με έργα πνοής για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορέων της τοπικής κοινωνίας, καθώς και εκατοντάδων πολιτών τελέστηκε η ορκωμοσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, την Πέμπτη 29 Αυγούστου.

Μεταξύ των επισήμων που τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας ήταν:

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, ο τέως υπουργός και βουλευτής Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. Θεόδωρος Ρουσόπουλος, οι βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών της Ν.Δ. Ζωή Ράπτη και Δημήτρης Καιρίδης, ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων και πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος, η γενική γραμματέας  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σίσσυ Γκίκα, οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος και Ηρακλείου, Νίκος Μπάμπαλος, ο τέως Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής, Παύλος Καμάρας, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Β4 της Ν.Δ., Σπύρος Αβραμάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αμαρουσίου Στέφανος Τσιπουράκης και Μαρία Γώγου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ηρακλείου Ηλίας Μπάρμπας και Μαίρη Αρώνη, ο δημοτικός σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού Μπάμπης Μπονάτσος, η διοικήτρια του Αστυνομικού Τμήματος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βασιλική Βαμβάτσικου, ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Λυκόβρυσης – Πεύκης, Δημήτρης Κατσούγιας κ.ά.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης δήλωσε μετά την ορκωμοσία του:

«Μια νέα δημοτική περίοδος ξεκινά με όραμα, με δυναμισμό, με εμπειρία, αλλά κυρίως με αγάπη για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Με την τελετή ορκωμοσίας δημάρχου, δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, με τις ευχές των σεβαστών πατέρων των Ιερών Ναών της περιοχής μας, μπαίνουμε σε μια νέα θητεία προσφοράς.

»Πολλά συγχαρητήρια σε όλους και εύχομαι να είναι μια δημιουργική και αποτελεσματική θητεία, ώστε να συνεχίσουμε τα έργα πνοής για τον Δήμο μας. Ευχαριστώ από καρδιάς για την παρουσία συνδημοτών και προσκεκλημένων στην τελετή, για τις όμορφες ευχές και για τη στήριξη, που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω με τη βοήθεια του Θεού το έργο για το συμφέρον του τόπου και των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet