Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Δαμδημόπουλος
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Δαμδημόπουλος

Με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο κ. Γιώργος Δαμδημόπουλος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα σαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020, ένα εκλεκτό στέλεχος επιχειρήσεων και επιχειρηματία, πτυχιούχο του Οικονομικού Τμήματος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιώς στο Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, τον Γιώργο Δαμδημόπουλο, πατέρα δύο παιδιών, της Πένυς (1990), τελειοφοίτου σπουδάστριας στον τομέα της Ψυχολογίας στο DEREE COLLEGE και της Αθηνάς (1997), φοιτήτριας στη Θεολογική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Γιώργος Δαμδημόπουλος ασχολείται με την ανάπτυξη εφαρμοσμένων πληροφοριακών προγραμμάτων εμπορικής διαχείρισης και ηλεκτρονικής προβολής των επιχειρήσεων στον χώρο των social media.

Πέραν των επαγγελματικών του αναζητήσεων, ο Γιώργος ενδιαφέρεται να προσφέρει τις γνώσεις του και τις υπηρεσίες του «για να μπορέσουμε όλοι μαζί να χτίσουμε μία καλύτερη και πιο Ανθρώπινη Πόλη».

Καλώς ήρθες Γιώργο και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και θα συνεργαστούμε μαζί σου για το καλό του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet