Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Χατζησταμπουλίδης
Πολιτική

Υποψήφιος με τη Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 ο Γ. Χατζησταμπουλίδης

Με τον συνδυασμό Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο κ. Γιάννης Χατζησταμπουλίδης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά με τη νέα αυτή υποψηφιότητα ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου επισημαίνει:

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε σήμερα στον συνδυασμό μας Λυκόβρυση – Πεύκη 2020 έναν συμπολίτη μας, γέννημα – θρέμμα της Πεύκης, Μικρασιατικής καταγωγής, τον Γιάννη Χατζησταμπουλίδη, νυμφευμένο με τη Μαρία Μπούρδαλου, πατέρα μίας κόρης, σαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Πεύκη.

Ο Γιάννης με σπουδές ηλεκτρονικού και με ειδίκευση σε ραδιοτηλεπικοινωνίες, καθώς και με σειρά σεμιναρίων σχετιζομένων με την τεχνολογία, έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα τα τελευταία 30 χρόνια.

Η επαγγελματική εμπειρία του Γιάννη σε θέματα ασφάλειας (Ολυμπιακοί Αγώνες – Παραολυμπιακοί Αγώνες 2004, Πανασιατικοί Αγώνες 2006), επικοινωνιών και τηλεματικής θα βοηθήσει τον Δήμο μας στην προσπάθεια τεχνολογικού εκσυγχρονισμού.

Καλώς ήρθες Γιάννη και Καλή Επιτυχία! Ο συνδυασμός μας είναι ιδιαίτερα υπερήφανος για τη συνεργασία μαζί σου και περιμένουμε την ενεργή βοήθειά σου για το καλό του Δήμου μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet