Η Σωτηρία Μπέλλου έγραψε ιστορία και στον… «Καλλιτεχνικό Χειμώνα 2021-2022» του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η Σωτηρία Μπέλλου έγραψε ιστορία και στον… «Καλλιτεχνικό Χειμώνα 2021-2022» του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Στην εκδήλωση για τη Σωτηρία Μπέλλου που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στο πλαίσιο του «Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2021-2022», βρέθηκε την Κυριακή 21/11/2021 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση της αρχόντισσας του ρεμπέτικου και ήταν ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο της, που παρουσιάστηκε από τη Νάντια Καραγιάννη, την οποία συνόδευε τετραμελής ορχήστρα. Η Σωτηρία Μπέλλου έγραψε ιστορία και χάραξε σημαντική πορεία στον χώρο του μουσικού μας πολιτισμού και μια σημαντική προσωπικότητα. H είσοδος ήταν ελεύθερη με αυστηρή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια σπουδαία εκδήλωση στο Δημοτικό μας Θέατρο, στο πλαίσιο του Καλλιτεχνικού Χειμώνα 2021-2022. Η Σωτηρία Μπέλλου, με την πολυτάραχη και δύσκολη ζωή της και με την ανυπέρβλητη φωνή της, σημάδεψε τη μουσική ιστορία μας. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και να εκφράσω για άλλη μια φορά τη χαρά μου που το ΠΕΑΠ προσφέρει υψηλής ποιότητας εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο στους πολίτες».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται την παράσταση «8 Γυναίκες Κατηγορούνται» που παρουσιάζει το ΠΕΑΠ και η θεατρική ομάδα του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, 26, 27 και 28 Νοεμβρίου, στις 20:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Απαραίτητη είναι η κράτηση στο https://booking.open1.eu/peap-culture/likovrisi_theater.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet