Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των θερινών προβολών
Πολιτισμός

Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης: Ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των θερινών προβολών

Με αφορμή την ολοκλήρωση των καλοκαιρινών κινηματογραφικών προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης στο Άλσος Βαρβαρέσου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της δράσης.

Συγκεκριμένα η πρόεδρος της Λέσχης, Έλλη Μήτση, επισημαίνει τα εξής:

Με μεγάλη επιτυχία, και τη συμμετοχή δεκάδων μικρών και μεγάλων φίλων, πραγματοποιήθηκαν τα τρία τετραήμερα δωρεάν καλοκαιρινών κινηματογραφικών προβολών στο Άλσος Βαρβαρέσου.

Οι θεατές κατέκλυσαν τον χώρο και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις διπλές προβολές, οι οποίες κάθε φορά περιελάμβαναν μια ταινία κινουμένων σχεδίων, καθώς και μια ταινία από το ρεπερτόριο του κλασικού παγκόσμιου κινηματογράφου.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στην πρόταση της Κινηματογραφικής Λέσχης υποστηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε, επίσης, το ΚΟΙΠΑΠ για την άψογη συνεργασία και την υποστήριξη της διοργάνωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «φίλους της Θένιας» για τη συγκινητική προσφορά τους, στους Αεροπρόσκοπους Πεύκης, καθώς και στον διευθυντή του Λυκείου Λυκόβρυσης για τη στήριξη τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Τέλος, ευχαριστούμε το εργατικό προσωπικό του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη βοήθειά τους.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης σύντομα θα ανακοινώσει το πρόγραμμα προβολών της νέας σεζόν, φιλοδοξώντας πάντα να λειτουργεί ως μία εστία Πολιτισμού στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet