Μήνυμα… πολιτισμού από την πρόεδρο του ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Μήνυμα… πολιτισμού από την πρόεδρο του ΠΕΑΠ

Με αφορμή την εκδήλωση αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «ΠΕριβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα στους πολίτες.

Η τελετή αφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου υπήρξε λαμπρή, εορταστική και αποκαλυπτική των δυνατοτήτων του Δήμου μας στον πολιτισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους συντέλεσαν ώστε η εκδήλωση να αποτελέσει μια πραγματική γιορτή για τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που πλημμύρισαν το Δημοτικό Θέατρο.

Πιστοί στη δέσμευσή μας για υψηλού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση για το ΠΕΑΠ και τους κατοίκους Λυκόβρυσης και Πεύκης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την απόλυτη επίτευξη του στόχου μηδενικού κόστους. Εθελοντές, επαγγελματίες της περιοχής, διακριτικοί χορηγοί, οι καθηγητές του ωδείου, οι χορωδίες και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό του ΠΕΑΠ, καταφέραμε να καλύψουμε τις οργανωτικές ανάγκες και τα έξοδα σε ποσοστό 100%.

Σας προσκαλούμε να απολαύσετε δωρεάν και τις επόμενες εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο εξαιρετικό πρόγραμμα του ΠΕΑΠ στο πλαίσιο των «Πολιτιστικών Δρωμένων – Χειμώνας 2014 – 2015».

Κοιτάμε μπροστά, με όχημα την ελπίδα που πηγάζει μέσα από κάθε εκδήλωση ξεχωριστά. Είναι η ελπίδα που δείχνει το Αύριο. Ένα πολιτιστικό Αύριο για τον Δήμο μας, για τη Λυκόβρυση και την Πεύκη, χωρίς διακρίσεις, χωρίς περιορισμούς, χωρίς ηττοπάθεια. Μέσα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο, συνεχίζουμε το έργο μας έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι προάγουμε τον πολιτισμό που αξίζει στο υψηλό επίπεδο των συνδημοτών μας.

Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη

Πρόεδρος ΠΕΑΠ

Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet