Σε ποιητική βραδιά στην Πεύκη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Πολιτισμός

Σε ποιητική βραδιά στην Πεύκη η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην ειδική εκδήλωση παρουσίασης των βιβλίων της συγγραφέως – ποιήτριας Ελένης Νικ. Δάλλα παρευρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και παραιτηθείσα πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, εντεταλμένη σύμβουλος πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Η ποιητική βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» σε συνεργασία του Νομικού Προσώπου και του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Πεύκη».

Η κα Μ. Πατούλη ευχαρίστησε τόσο τη δημιουργό κα Δάλλα όσο και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Μήκα για τη συνεργασία στην υλοποίηση της εκδήλωσης και για το εξαιρετικά ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα απαγγελιών και τραγουδιών που παρουσιάσθηκαν, με απόδοση της κας Δάλλα. Μεταξύ άλλων η κα Πατούλη ανέφερε ότι «ως μάχιμη δημοτική σύμβουλος θα στέκεται αρωγός σε κάθε συλλογική πρωτοβουλία που θα προάγει το πολιτιστικό γίγνεσθαι στον Δήμο μας».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκαν τα εξής βιβλία και συλλογές:

  • «Έναστρη Σιωπή» – Εικαστική ποιητική συλλογή που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πάραλος.
  • «Σήμερα γιορτάζουμε!!! Μην πυροβολείτε!!!» – Παιδική λογοτεχνία, από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.
  • «Δύναμη Ψιθύρων» – Εικαστική ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Λεξύτυπον.
  • «Διάρκεια Στιγμής» – Εικαστική ποιητική συλλογή από τις εκδόσεις Λεξύτυπον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Λυκόβρυσης – Πεύκης Κώστας Μπαλδεράνος και Δημήτρης Κωνστάντος (επικεφαλής δημοτικής παράταξης), η γραμματέας της Ένωσης Γονέων του Δήμου, Μάχη Γιούλη, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού και Αθλητικού Συλλόγου «Αριστοτέλης», κ. Γιαννουλόπουλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ιωνία», κ. Γαζεπίδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών, Δώρα Παππά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, Βίκυ Μάλαμα, ο πρώην αντιδήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Μπόλλας και η πρώην πρόεδρος εθελοντών του Δήμου Σμαρώ Ηλιοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet