Στην έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2020 ο Τ. Μαυρίδης
Πολιτισμός

Στην έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2020 ο Τ. Μαυρίδης

Στην έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2020, που διοργανώνει το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, βρέθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης παρακολούθησε τη συναυλία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, οι οποίοι παρουσίασαν ένα πρόγραμμα μελοποιημένων ποιημάτων.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης κ. Μαυρίδης δήλωσε:

«Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, αλλά και για τον πολιτισμό, το ΠΕΑΠ κατορθώνει να διοργανώσει μια εξαιρετική σειρά εκδηλώσεων σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης μας, το Άλσος Βαρβαρέσου.

»Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια εξαιρετική συναυλία του Στέφανου Κορκολή, την οποία απολαύσαμε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο, Κική Νικολαροπούλου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, στους εργαζομένους, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση! Εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στις επόμενες Βραδιές Πολιτισμού».

Οι Βραδιές Πολιτισμού συνεχίζονται τη Δευτέρα 7/9 με την παράσταση «Η Μπέτυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» και την Τρίτη 7/9 με την παράσταση «ΑSTAΘΙΑ ΙΙ» της Dagipoli Dance Co μιας ομάδας σύγχρονου χορού, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet