Στη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Στη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Την παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος», που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βαρβαρέσου, στο πλαίσιο των Βραδιών Πολιτισμού 2020, που διοργανώνει το ΠΕΑΠ, παρακολούθησε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, σε σκηνοθεσία του εξαιρετικού Σταμάτη Πακάκη, με τις εκπληκτικές ερμηνείες της Μαρίας Τζανουκάκη και του Τάσου Χρυσόπουλου, η οποία περιέγραφε την κοινωνικοπολιτική αλλαγή της Ελλάδος τις τελευταίες δεκαετίες.

»Κατορθώσαμε και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να προφέρουμε παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου στους συμπολίτες μας, με ελεύθερη είσοδο και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, γι’ αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρόεδρο, στο Δ.Σ. του ΠΕΑΠ και σε όλους όσοι εργάστηκαν για την επιτυχία των Βραδιών Πολιτισμού».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται με συναυλία της Academica την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, με λαϊκή ρεμπέτικη βραδιά το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Οι ψευτοσπουδαίες» του Μολιέρου.

Όλες οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο Άλσος Βαρβαρέσου, ξεκινούν στις 20:30 και έχουν ελεύθερη είσοδο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet