Συγχαρητήρια ΠΕΑΠ στη Μικτή Χορωδία Λυκόβρυσης – Πεύκης
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια ΠΕΑΠ στη Μικτή Χορωδία Λυκόβρυσης – Πεύκης

Η Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, υπό την διεύθυνση της καταξιωμένης μαέστρου Ελευθερίας Βούλγαρη, την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Τριάντη»).

Ένα Φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο με τα έσοδά του στήριξε τα σωματεία: «Κιβωτός του Κόσμου», «Let΄s Pap», «Άγγελοι Γης» και «Δώσε Ζωή».

Σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστου Φωτίδη, σημειώνεται:

«Η χορωδία εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας σε μία σπουδαία διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, με υψηλό επίπεδο στις χορωδίες που συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.
Το πρόγραμμα της χορωδίας περιελάμβανε κομμάτια κλασικού, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, με αναφορές στην ελληνική παράδοση. Στο πιάνο συνόδεψε τη χορωδία η κ. Δήμητρα Μπράτση.

»Το Διοικητρικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ συγχαίρουν τη μαέστρο κ. Βούλγαρη και όλους τους χορωδούς ξεχωριστά. Τέτοιες εκδηλώσεις και συμμετοχές μας κάνουν υπερήφανους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet