Το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Θέατρο
Πολιτισμός

Το αδιαχώρητο στο Δημοτικό Θέατρο

Ήταν πρωτόγνωρο το πλήθος των γυναικών που ήρθαν το Σάββατο 8 Μαρτίου και κατέκλυσαν από πολύ ενωρίς κάθε γωνιά της αίθουσας και του φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης για να γιορτάσουν την «Ημέρα της Γυναίκας», μας πληροφορεί το σχετικό δελτίο Τύπου του ΠΕΑΠ. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, “ακόμα και ο δήμαρχος Δημήτρης Φωκιανός δεν μπόρεσε να μπει στην αίθουσα, παρά μόνο μετά το διάλειμμα. Το ίδιο αντιμετώπισαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και φυσικά δεκάδες συμπολίτες μας”.

Το ΠΕΑΠ όμως αποζημίωσε όλους και κυρίως όλες που κατάφεραν να φτάσουν στην αίθουσα με την καταπληκτική μουσικοθεατρική παράσταση “Μερικοί το προτιμούν… παλιό” και φυσικά με τη λιτή, αλλά πολύ κεφάτη δεξίωση που ακολούθησε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Το κέφι και ο χορός κράτησε ως αργά, κάνοντας έτσι χαρούμενους τους διοργανωτές και ευτυχείς τις συμμετέχοντες.

Το επόμενο βράδυ, 9 Μαρτίου οι γυναίκες και οι άνδρες του Δήμου μας, με πρώτο τον δήμαρχο Δ. Φωκιανό και τη σύζυγό του, που ήρθαν στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, πραγματικά απήλαυσαν ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στο μεγάλο Μάνο Χατζιδάκι.Η υπέροχη φωνή της Λυδίας Σέρβου και ο θαυμάσιος συνθέτης Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο κυριολεκτικά καθήλωσαν τους θεατές. Υπήρξαν στιγμές τόσης έκστασης που νόμιζες ότι δεν υπήρχε κανείς στην αίθουσα!”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση. Για τον Μάνο μίλησαν ο δήμαρχος  και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Κική Νικολαροπούλου.

Το μεσημέρι της Κυριακής οι μικροί φίλοι διασκέδασαν με την πολύ ωραία και διδακτική παιδική παράσταση «Ένα ταξίδι παραμύθια…». Μια ευφάνταστη παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με δυο ηθοποιούς – ερμηνευτές, τον Κωνσταντίνο Πασσά και τη Στέλλα Γρίβα, που υποδύονται δεκάδες ρόλους, σε ένα ξεχωριστό ταξίδι από την Κίνα μέχρι τη Λιβύη και από την Ιταλία μέχρι τα βάθη της Ελληνικής παράδοσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet