Η ολυμπιονίκης Κλ. Πανταζή στο 12ο αθλητικό camp Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Η ολυμπιονίκης Κλ. Πανταζή στο 12ο αθλητικό camp Αμαρουσίου

Επίσκεψη στους μικρούς αθλητές του 12ου αθλητικού camp του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε η ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική Κλέλια Πανταζή, στο πλαίσιο του προγράμματος Kinder+Sport της εταιρείας Ferrero που υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου.

Η ολυμπιονίκης, την οποία υποδέχθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, μίλησε στους αθλητές για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η γυμναστική και τα σπορ στην υγεία και ευεξία.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ολυμπιονίκης Κλ. Πανταζή, κατά την ομιλία της στα παιδιά του αθλητικού campΣτο πλαίσιο της επίσκεψής της, η διεθνής πρωταθλήτρια και ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή μίλησε στα παιδιά του φετινού αθλητικού camp του Δήμου για τα οφέλη του αθλητισμού και συζήτησε μαζί τους για τον σημαντικό ρόλο που παίζει η γυμναστική και τα σπορ στην υγεία και ευεξία. Η Κλέλια Πανταζή, αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής από πολύ νεαρή ηλικία, πρωταθλήτρια και κάτοχος πολλών τίτλων σε ατομικά και ομαδικά αθλήματα κατά τη διάρκεια της καριέρας της, με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, έδειξε στα παιδιά του καλοκαιρινού camp πως ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και πως διαλέγοντας ένα άθλημα που αγαπούν μπορούν να περνούν ευχάριστα χαρίζοντας ταυτόχρονα πολλά οφέλη στο σώμα και την υγεία τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του προς τα παιδιά, υποδέχθηκε με θερμά λόγια την Ελληνίδα πρωταθλήτρια και αναφερόμενος στον σκοπό του αθλητικού camp δήλωσε: «Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας την ευκαιρία να δοκιμάσουν ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, αξιοποιώντας δημιουργικά κι ευχάριστα τους μήνες του καλοκαιριού. Είναι χαρά μας που η Ferrero με το πρόγραμμα Kinder+Sport στηρίζει τον αθλητισμό και φέρνει κοντά μας καταξιωμένους αθλητές, πηγή έμπνευσης και υγιή πρότυπα για τα παιδιά μας».

Από την πλευρά της η Εύη Γιαννίση, διευθύντρια Marketing της Ferrero Greece, δήλωσε: «Για το Kinder+Sport η φυσική δραστηριότητα αποτελεί βασικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και καλή υγεία των παιδιών. Βασική μας πεποίθηση είναι ότι τα παιδιά που είναι δραστήρια από νεαρή ηλικία έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν πιο ενεργητικοί και υγιείς ενήλικες. Στόχος, λοιπόν, των δράσεών μας είναι να εμπνεύσουμε τα παιδιά να βάλουν τον αθλητισμό στη ζωή τους, να διασκεδάζουν και να έχουν τελικά μια ακόμα πιο χαρούμενη ζωή. Γιατί για το Kinder+Sport ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και διασκέδαση».

Το πρόγραμμα Kinder+Sport προάγει τον αθλητισμό, τις αξίες και τα οφέλη του, μέσω συνεργασιών με τοπικούς και εθνικούς φορείς. Στόχος του είναι να μυήσει τη μελλοντική γενιά των σημερινών παιδιών σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής. Επιπλέον, στηρίζει διοργανώσεις αθλητικού ενδιαφέροντος σε τοπικό επίπεδο ώστε να δίνονται ακόμα περισσότερες ευκαιρίες και κίνητρα στα παιδιά για να γνωρίσουν τις χαρές της άθλησης. Οι αξίες του Kinder+Sport συνοψίζονται στη προαγωγή της φιλίας και του σεβασμού, της ενεργητικότητας και της διασκέδασης, της άμιλλας και του δίκαιου παιχνιδιού, της συμμετοχής και της ομαδικότητας, της προσπάθειας και της επιβράβευσης.

Η επίσκεψη της Κλέλιας Πανταζή ολοκληρώθηκε με την προσφορά στα παιδιά ενός ξεχωριστού Kinder+Sport δώρου, της «τσάντας του μικρού αθλητή» που περιελάμβανε ένα t-shirt, ένα καπελάκι για τον ήλιο και ένα παγούρι για νερό ώστε τα παιδιά να έχουν πάντα μαζί τους τον απαραίτητο εξοπλισμό για να περνούν ευχάριστες ώρες κάνοντας τα αγαπημένα τους αθλήματα.

Παρών στην επίσκεψη ήταν και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Νίκος Πέππας.

Φέτος, σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου, το πρόγραμμα προσφέρει στα παιδιά του 12ου Αθλητικού Camp του Δήμου μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά διακεκριμένους αθλητές, και μέσα από έναν ευχάριστο διάλογο να διδαχθούν τις αξίες του αθλητισμού. Η συνεργασία του Kinder+Sport με τον Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες με επιπλέον δράσεις και παρουσία γνωστών αθλητών.

Τα παιδιά του αθλητικού camp του Δήμου Αμαρουσίου, μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο επιστημονικό πρόγραμμα, έρχονται σε επαφή με μία σειρά αθλημάτων όπως κολύμβηση, μπάσκετ, βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, τοξοβολία, tae kwon do και τζούντο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet