Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των αθλητικών τμημάτων του Δήμου Αμαρουσίου

Παρουσία πλήθους γονέων και φίλων των αθλητικών προγραμμάτων του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκαν τα αθλήματα στίβου παιδιών υπό τη μορφή παιχνιδιού στο γήπεδο Ζεκάκου, την Κυριακή 19 Μαΐου, σηματοδοτώντας την έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων με την επιτυχή ολοκλήρωση των προγραμμάτων για την αθλητική περίοδο 2023-2024.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στα αθλήματα στίβου, όπως σκυταλοδρομία, ακόντιο, πολλαπλά άλματα, άλμα σε μήκος και επί κοντώ κ.α., συμμετείχαν τα παιδιά από τα αθλητικά προγράμματα του Δήμου Αμαρουσίου που διεξάγονται στο Ζηρίνειο Στάδιο με προπονητή τον Στέφανο Μαριάνο και οι μαθητές/τριες από το 8ο & 15ο Δημοτικό Σχολείο, με υπεύθυνες καθηγήτριες τη Γεσθημανή Φωστηροπούλου και Νάνσυ Μυλωνοπούλου αντίστοιχα.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας κήρυξε την έναρξη των αθλητικών εκδηλώσεων, καλωσορίζοντας τους γονείς και εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την εμπιστοσύνη τους στα αθλητικά προγράμματα του Δήμου, που όπως ανέφερε παρέχουν την ευκαιρία στα παιδιά να ψυχαγωγηθούν και να αθληθούν, παράγοντες που συμβάλουν στην υγιή ψυχοσωματική ανάπτυξη και την ευεξία τους. Ευχήθηκε επίσης «καλή επιτυχία» στους μικρούς αθλητές και τις αθλήτριες παροτρύνοντας τα παιδιά να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον αθλητισμό, αναπτύσσοντας και εξελίσσοντας τις δεξιότητές τους στο άθλημα της αρεσκείας του. Με την ολοκλήρωση των αθλημάτων, οι τρείς πρώτοι με το μεγαλύτερο σκορ στα παιχνίδια βραβεύτηκαν με μετάλλιο, ενώ όλα τα παιδιά έλαβαν δίπλωμα συμμετοχής.

Υπεύθυνη του προγράμματος ήταν η Ιωάννα Μαρτάκη. Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά την παιδίατρο Δήμητρα Χρέλια για την εθελοντική υποστήριξή της στην εκδήλωση, η οποία είναι πάντα παρούσα σε όλους τους αγώνες.

Οι αθλητικές εκδηλώσεις συνεχίζονται έως 28 Ιουνίου, ενώ ακολουθεί το Αθλητικό & Πολιτιστικό Camp από 17/6 έως 26/7/2024.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet