Ο Δήμος Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε στον 4ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας «DOXACUP»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ο Δήμος Αμαρουσίου εκπροσωπήθηκε στον 4ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας «DOXACUP»

Στον 4ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας «DOXACUP» που διεξήχθη στο κτήμα Καρέλλα την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον αγώνα συνδιοργάνωσαν ο Α.Ο. Παραδείσου Αμαρουσίου και ο Α.Ο. Δόξα Πεύκης, με την υποστήριξη του Δήμου και την χορηγία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Τα κύπελλα και τα διπλώματα στους νικητές των αγώνων ποδηλασίας εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, απένειμαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, η αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη και επί θεμάτων Ισότητας των Φύλων, αντιπρόεδρος του Α.Ο. Παραδείσου Ελένη Λέκκα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας, Κώστας Ρώτας και η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου, μεταφέροντας τους εγκάρδιους χαιρετισμούς και τα θερμά συγχαρητήρια του κ. Αμπατζόγλου στους νεαρούς ποδηλάτες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και τις πολύ καλές επιδόσεις τους στο άθλημα της ποδηλασίας, ανέφερε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου και προσωπικά ο κ. Αμπατζόγλου είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια των παιδιών της πόλης για συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα ως μία δημιουργική διέξοδο. Παράλληλα τόνισε ότι ως προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί υψηλή προτεραιότητα η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης και η δημιουργία νέων χώρων άθλησης και ψυχαγωγίας.

Στην εκδήλωση, εκ μέρους του Α.Ο. Παραδείσου συμμετείχε ο πρόεδρος, Δημήτρης Λέμης και εκ μέρους του Α.Ο. Πεύκης ο πρόεδρος, Ανδρέας Σπανουδάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet