Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας
Αθλητισμός

Πραγματοποιήθηκε ο 1ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος Γύρος Ορεινής Ποδηλασίας «Ιωσήφ Μακαρώνας» που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Παράδεισου Αμαρουσίου με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου τιμώντας την πολυετή προσφορά του αείμνηστου μέλους του Ιωσήφ Μακαρώνα. Κοντά στους συμμετέχοντες και νικητές των αγώνων βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, τιμώντας και επιβραβεύοντας τις προσπάθειές τους.

Ο διασυλλογικός αγώνας mountain bike που διεξήχθη αποκλειστικά με τη συμμετοχή περισσότερων από 120 αθλητών και αθλητριών ηλικίας 8 έως 16 ετών από ερασιτεχνικά ποδηλατικά σωματεία της Αττικής και της Περιφέρειας, περιελάμβανε αγώνες στις κατηγορίες: Μίνι-Μικρά, Μίνι-Μεγάλα, Παμπαίδες, Πανκορασίδες, Παίδες, Κορασίδες.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στον τερματισμό των αθλητών και αθλητριών, ο κ. Γ. Πατούλης, απένειμε μετάλλια και διπλώματα στους νικητές. Συνεχάρη τους αθλητές και αθλήτριες για τις προσπάθειές τους αλλά και τον Αθλητικό Όμιλο Παραδείσου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης. Δηλώνοντας ότι ο Δήμος είναι σταθερός συμπαραστάτης του αθλήματος της ποδηλασίας, αναφέρθηκε στην κατασκευή του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο χώρο του Κτήματος Καρέλλα με πρόβλεψη για ειδική διαμόρφωση τμήματος αυτού για τη διεξαγωγή νεανικών αγώνων ορεινής ποδηλασίας.

Μαζί με τον δήμαρχο στις βραβεύσεις των αθλητών συμμετείχαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Πέππας και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Παρόντες ήταν, επίσης, η οικογένεια του εκλιπόντος, ο γιος, η σύζυγος και ο αδελφός του, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Ρώτας, Γιάννης Αγγέλου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής Αλέξανδρος Κελόγλου, ο ταμίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης, το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και γενικός γραμματέας της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Αττικής Νίκος Λέμης, ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισου Αμαρουσίου Δημήτρης Λέμης, καθώς, επίσης, μέλη του ομίλου και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet