Πρωτιές για τους αθλητές του ΑΣΕΔ στους αγώνες Τριάθλου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’
Αθλητισμός

Πρωτιές για τους αθλητές του ΑΣΕΔ στους αγώνες Τριάθλου Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’

Με εντυπωσιακά αποτελέσματα ολοκλήρωσαν οι αθλητές Στίβου του ΑΣΕ Δούκα τη συμμετοχή τους στους αγώνες τριάθλου της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’, στην αυλαία του αγωνιστικού προγράμματος για τον ανοικτό στίβο.

Πρόκειται για ημερίδα που διοργανώθηκε στο στάδιο της Νέας Ιωνίας, με τη συμμετοχή 350 αθλητών από όλη την Αττική, με τον ΑΣΕΔ να πανηγυρίζει ισάριθμα χρυσά μετάλλια σε κορίτσια και αγόρια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, την 1η θέση στα κορίτσια κατέκτησε η Αλεξάνδρα Σέρβη, κάνοντας τις καλύτερες επιδόσεις και στα τρία αγωνίσματα (60 m./εμπόδια 10.52″, σφαίρα 7,76μ., ύψος 1,45μ.), ενώ την 6η θέση πήρε η Αλεξία Γερολύμου και την 14η η Δανάη Καλαϊτζή.

Επίσης, στην 21η κατετάγη η Θεολογία Δάμη (είναι μικρότερη και του χρόνου αναμένεται να πρωταγωνιστήσει), ενώ καλές επιδόσεις σημείωσαν και τα υπόλοιπα κορίτσια που έλαβαν μέρος (Αλυσανδράτου Κάτια, Παπαχριστοδούλου Μελίνα και Αντωνόπουλου Δανάη).

Στην κατηγορία των αγοριών, εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε ο Πέτρος Σαλπάς, πανηγυρίζοντας την 1η θέση στο τρίαθλο, επικρατώντας στα δύο από τα τρία αγωνίσματα εν μέσω πολλών συμμετοχών και μεγάλου συναγωνισμού (μήκος 5.18μ., 1.000μ 3,08″, vortex 37m.). Πολύ καλός ήταν και ο Γιάννης Κοτσαλής, ο οποίος κατέκτησε την 13η θέση των αγώνων, αν και ένα χρόνο πιο μικρός.

Τέλος, ο Ηλίας Κατσόγιαννης κατέλαβε την 79η θέση με ένα αγώνισμα λιγότερο, ενώ και αυτός είναι ηλικιακά μικρότερος στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας είχε διάρκεια 5 ώρες (08:00 – 13:00) εξαιτίας των πολλών συμμετοχών, γεγονός που καταδεικνύει την αξία της επιτυχίας των αθλητών του ΑΣΕΔ.

Ο ΑΣΕ Δούκας συγχαίρει τα παιδιά, αλλά και τους προπονητές τους, Πλάτων Βούλγαρη, Αλίκη Πιλάλα και Πρόδρομο Προδρομίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet