Αυτοψίες δημάρχου Αμαρουσίου σε υπό εξέλιξη έργα στην πόλη
Κοινωνία

Αυτοψίες δημάρχου Αμαρουσίου σε υπό εξέλιξη έργα στην πόλη

Αυτοψίες σε εκτελούμενα έργα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησε ο δήμαρχος, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, την Παρασκευή 8 Μαΐου 2020, στο πλαίσιο επιτόπιων ελέγχων που πραγματοποιεί για την πρόοδο των εργασιών σε διάφορες περιοχής της πόλης.​

Η πρώτη επίσκεψη του δημάρχου πραγματοποιήθηκε στην οδό Αγίου Αθανασίου, όπου ενημερώθηκε για την περάτωση των εργασιών που αφορούσαν σε κατασκευή πεζοδρομίου και ασφαλτόστρωση και συνεπώς για την παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία. Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου συζήτησε με τον ανάδοχο για τις τεχνικές δυσκολίες του έργου, που σχετίζονταν κυρίως σε υποδομές τρίτων, ως αποτέλεσμα μιας γενικότερης ανάγκης για επανασχεδιασμό του συνόλου των παροχών και του τρόπου που αυτές έχουν εγκατασταθεί με την πάροδο των χρόνων και με την εξέλιξη των τεχνολογιών.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αμαρουσίου επισκέφτηκε τα έργα που εκτελούντο επί των οδών Στρ. Ρογκάκου και Κριεζή (περιοχή Πολυδρόσου) και αφορούσαν σε επισκευή λακουβών με τη μέθοδο της ταχείας αποκατάστασης οδοστρώματος, που επιφέρει διακοπή της κυκλοφορίας για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Μετά το πέρας των αυτοψιών ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Προτεραιότητά μας είναι η συνεχής παρακολούθηση των έργων και η εντατικοποίηση των εργασιών προκειμένου σε όλες τις γειτονιές του Αμαρουσίου να βελτιώνεται σταδιακά η καθημερινότητα των πολιτών. Μας χαροποιεί που το έργο επί της οδού Αγ. Αθανασίου περατώθηκε μετά από πολλές τεχνικές δυσκολίες. Η ανάγκη για δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου παροχών (τηλεφωνίας, ύδρευσης, φυσικού αερίου, λοιπών αγωγών) παραμένει το μεγάλο ζητούμενο για ένα σύγχρονο Μαρούσι και απαιτεί ριζικό ανασχεδιασμό.

»Στο μεταξύ, με τεχνικές γρήγορης επισκευής, όπως αυτές για το κλείσιμο λακουβών, θα προσπαθούμε να επιφέρουμε τη μικρότερη δυνατή ταλαιπωρία στους δημότες μας κατά τη διάρκεια των απαραίτητων έργων.

»Συνεχίζουμε με μεθοδικότητα την πιστή εκτέλεση του τεχνικού μας προγράμματος για τη βελτίωση της ζωής στο Μαρούσι μας».

Παρόντες κατά τη διάρκεια των ελέγχων των τεχνικών έργων ήταν ακόμη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Ευάγγελος Κάββαλος και Γιάννης Νικολαράκος και υπηρεσιακοί παράγοντες των τεχνικών διευθύνσεων του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet