Βραβεύσεις από Προσκόπους
Κοινωνία

Βραβεύσεις από Προσκόπους

Την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της Τοπικής Εφορείας Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων, βραβεύτηκαν τα παιδιά που συμμετέχουν με πολύ μεγάλη επιτυχία στο εργαστήριο Αερομοντελισμού, καθώς και οι εθελοντές – φορείς που συμμετείχαν στην πυροφύλαξη του κτήματος Συγγρού το καλοκαίρι του 2013, όπως μας ενημερώνει ο τοπικός έφορος Προσκόπων Αμαρουσίου Μελισσίων Νίκος Μπόγδανος.

Στην εκδήλωση 19 παιδιά έλαβαν τον έπαινο τους από τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη και τον αντιδήμαρχο Νίκο Πέππα. Το εργαστήριο Αερομοντελισμού γίνεται σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου και μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνται σε αυτό πάνω από 35 παιδιά.

Στην εκδήλωση, πλην των προαναφερομένων, παραβρέθηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Βλάχος, Αθανάσιος Βλαχοπιώτης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, ο εκπρόσωπος του φορέα “Μαρούσι σε Δράση” Γιάννης Κορομπίλης, η πρόεδρος της Τοπικής Εφορίας Προσκόπων Μαργαρίτα  Γεωργοπούλου, η πρόεδρος του 2ου Συστήματος Αμαρουσίου Φωτεινή Ιωαννίδου και η πρόεδρος του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Μελισσίων Ελένη Ζαμπέλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet