Δράση στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου, συλλόγους και εθελοντές
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Δράση στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου, συλλόγους και εθελοντές

Μια ακόμη δράση στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της πόλης πραγματοποιήθηκε από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με τον Εξωραϊστικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ψαλιδίου και την Ομάδα Αεροπροσκόπων του 3ου Σύστηματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου προσέφερε τρόφιμα και νωπά προϊόντα, τα οποία είχε συλλέξει από φιλανθρωπική εκδήλωση που είχε οργανώσει ο Σύλλογος.

Η Ομάδα Αεροπροσκόπων του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, η οποία αποτελείται από παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών, μαγείρεψαν και προσέφεραν 40 μερίδες φρέσκου φαγητού.

Οι παραπάνω δωρεές διανεμήθηκαν σε 40 ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου.

Στη δράση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής και Φανή Λέκκα.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου αναφερόμενος στη δράση δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους συλλόγους και ομάδες εθελοντών του Δήμου μας, που βρίσκονται πάντα κοντά στις δράσεις μας και ενισχύουν εμπράκτως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Ο Εθελοντισμός είναι η ύψιστη μορφή κοινωνικής αλληλεγγύης και καλώ όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν ενεργοί πολίτες και να συνεισφέρουν το ελάχιστο που για κάποιους ίσως και να είναι υπεραρκετό».

Εκ μέρους του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κωνσταντίνος Σολδάτος, ο αντιπρόεδρος,Δημήτρης Θεοχάρης, η γενική γραμματέας, Ιωάννα Δέδε, ο ταμίας του Συλλόγου, Βασίλης Ξανθάκος, η υπεύθυνη Επικοινωνίας, Κατερίνα Τινιακού και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Δημοσθένης Λουκίσας.

Εκ μέρους της Ομάδας Αεροπροσκόπων του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου παραβρέθηκε ο Αρχηγός της 3ης ομάδας Αεροπροσκόπων Αμαρουσίου, Νίκος Μπόγδανος, καθώς και ο υπαρχηγός της 3ης ομάδας Αεροσπροσκόπων Αμαρουσίου, Σταμάτης Κοντογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet