Εκπροσώπηση Δήμου Αμαρουσίου σε εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία των ζώων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εκπροσώπηση Δήμου Αμαρουσίου σε εκδήλωση αφιερωμένη στην προστασία των ζώων

Στην εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην προστασία των ζώων, την οποία διοργάνωσε η Περιφέρεια Αττικής και η Πανελλήνια Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, εκπροσωπήθηκε ο Δήμος Αμαρουσίου.

Τον θερμό χαιρετισμό και το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, μετέφερε στους διοργανωτές και στους παριστάμενους η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη.

Εκφράζοντας την απόλυτη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου στο σημαντικό έργο της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας, η κ. Χαλιώτη μεταξύ άλλων υπογράμμισε:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου εφαρμόζει ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα προστασίας και ελέγχου των αδέσποτων ζώων, αλλά και προστασίας του κοινωνικού συνόλου, σε συνεργασία με πιστοποιημένο φορέα.

»Ενδεικτικό των επιτυχημένων ενεργειών αυτών, είναι ότι εκτός από την απτή εικόνα της πόλης στο θέμα των αδέσποτων, είναι και το γεγονός ότι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα που εφαρμόζει ο Δήμος πάνω από 1.500 ζώα τα τελευταία χρόνια.

»Επιδίωξη του δημάρχου κ. Αμπατζόγλου είναι να συνεχισθούν και να ενισχυθούν περαιτέρω οι δράσεις για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet