Ενημέρωση από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στη χήρα Γ. Τριανταφυλλίδη
Κοινωνία

Ενημέρωση από τη διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου στη χήρα Γ. Τριανταφυλλίδη

Αναλυτική ενημέρωση παρείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Βασίλης Κόκκαλης, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου, Γεώργιος Διδασκάλου, στη χήρα του εργαζόμενου Γεώργιου Τριανταφυλλίδη, σχετικά με την εξέλιξη της διαδικασίας για τη χρήση της διάταξης του Ν. 2266/94, που δίνει τη δυνατότητα πρόσληψης συγγενικού προσώπου α΄ βαθμού σε κενή οργανική θέση ανάλογων προσόντων στον δημόσιο τομέα.

Η ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Αμαρουσίου σήμερα, Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018, στο πλαίσιο, όπως σημειώνει ο Δήμος, της αρωγής και της ευαισθησίας της διοίκησης προς τους εργαζόμενους και αποτελεί συνέχεια των επαφών που έχουν προηγηθεί με την κ. Σοφία Κορέλα.

Τα μέλη της διοίκησης, σε συνέχεια της βούλησης και των εντολών του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ενημέρωσαν την κ. Κορέλα ότι έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διοικητικές διαδικασίες από τα υπηρεσιακά όργανα του Δήμου, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη βούληση και τη θετική διάθεση προσωπικά του δημάρχου, αλλά και του Δήμου για την ευόδωση της προσπάθειας αυτής.

Η κ. Κορέλα εξέφρασε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου, τις ευχαριστίες της προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για το «αμέριστο ενδιαφέρον του από την πρώτη στιγμή του τραγικού συμβάντος στην οικογένειά της», εκφράζοντας, όπως επισημαίνει ο Δήμος, «την παράκληση να σταματήσει η κάθε είδους εκμετάλλευση του ανθρώπινου πόνου που βιώνει για την απώλεια του συζύγου της».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet