Ενωμένο Μαρούσι: Μόνο ο Θ. Αμπατζόγλου θα μπορούσε να μετατρέψει σε εκπαιδευτικό πρόβλημα τις ημέρες εθνικής περηφάνιας
Κοινωνία

Ενωμένο Μαρούσι: Μόνο ο Θ. Αμπατζόγλου θα μπορούσε να μετατρέψει σε εκπαιδευτικό πρόβλημα τις ημέρες εθνικής περηφάνιας

«Ο κ. Αμπατζόγλου, με τη διοικητική ανικανότητα που τον διακρίνει, κατόρθωσε να κάνει μπάχαλο και τη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου» σημειώνει η δημοτική παράταξη Ενωμένο Μαρούσι με αφορμή την τροποποίηση εκπροσώπησης των σχολείων στην εκδήλωση.

Όπως αναφέρει η παράταξη του Γιώργου Καραμέρου, η διοίκηση «μέσα σε λίγες μέρες άλλαξε τρεις φορές γνώμη και έστειλε τρεις διαφορετικές οδηγίες στα 38 σχολεία της πόλης για το πώς θα διεξαχθεί η παρέλαση, εν μέσω νέας κορύφωσης της πανδημίας και ενώ έχουν προηγηθεί επιστολές διευθυντών που προειδοποιούν για την επικινδυνότητα μιας κατ’ εντολής συναθροίσης μαθητών γονέων και εκπαιδευτικών ολόκληρης της πόλης σε έναν δρόμο».

«Στην αρχή ο κ. Αμπατζόγλου ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων ότι θα συμμετέχουν 50 παιδιά από κάθε σχολείο. Οι γονείς έκαναν τα ανάλογα έξοδα προμήθειας της στολής της παρέλασης, αλλά στη συνέχεια ο κ. Αμπατζόγλου, που είναι αποφασιστικός μόνο για τις απευθείας αναθέσεις λόγω Covid, άλλαξε γνώμη. Ενημέρωσε ότι τελικά θα συμμετέχουν 12 μαθητές (6 σημαιοφόροι και 6 ακόμα) από κάθε σχολείο και οι διευθυντές υποχρεώθηκαν να προχωρήσουν σε κληρώσεις κάτι που δημιούργησε αναστάτωση, πικρία στους μαθητές και οργή στους γονείς των οποίων τα παιδιά δεν κληρώθηκαν, αλλά οι ίδιοι είχαν κάνει ήδη κάποια έξοδα αγοράς της στολής της παρέλασης» σημειώνει το Ενωμένο Μαρούσι και προσθέτει:

«Σε ένα εξαιρετικά απλό θέμα, που ήθελε εξαρχής μία καθαρή απόφαση, ο κ. Αμπατζόγλου, όμηρος της οικογενειοκρατίας και των ακροδεξιών σταγονιδίων της παράταξης που παρέλαβε, κατόρθωσε να κάνει άνω-κάτω τα σχολεία της πόλης και να δείξει δείγματα της διοικητικής ανικανότητας των ίδιων και των στενών του συνεργατών. Βέβαια, φρόντισε, με VIP προσκλήσεις, να στήσει υπερυψωμένη εξέδρα επισήμων όπου θα κάτσει μπροστά μπροστά στην πρώτη θέση για να αυτο-αποθεωθεί».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet