Ευχές για «καλή Σαρακοστή» από τον Πάνο Βραχνό
Κοινωνία

Ευχές για «καλή Σαρακοστή» από τον Πάνο Βραχνό


Ευχές για «καλή Σαρακοστή» αντάλλαξε χθες ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός, με πλήθος συμπολιτών του που συμμετείχαν στο γλέντι που οργάνωσε για τον εορτασμό της Καθαράς Δευτέρας ο Δήμος Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Οι εκατοντάδες Μαρουσιώτες, που κατέκλυσαν από νωρίς τον χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου, γεύτηκαν δωρεάν πλούσια σαρακοστιανά εδέσματα με άφθονο κρασί, ενώ απόλαυσαν πλούσιο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα, υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου καλλιτέχνη και υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή Γιώργου Παπαδόπουλου-Υδραίου.

Τον μουσικό παλμό και την εορταστική νότα έδωσαν με τη φωνή τους η δημοφιλής Λιζέτα Νικολάου, μαζί με την Αγάθη και τον Γιώργο Δημητρόπουλο, αλλά και τον Βασίλη Πάτσιο στο δημοτικό τραγούδι.

Το γλέντι άνοιξε με παραδοσιακούς χορούς από όλη τη Ελλάδα το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, με επικεφαλής τον χοροδιδάσκαλο Γιώργο Φραγκάκη.

Εκ μέρους του συνδυασμού Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή στον εορτασμό παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Πέππας, Αικατερίνη Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Αθανάσιος Βελής, Γεώργιος Βρέντας, Χρήστος Κυριακόπουλος, Γιούλα (Παναγούλα) Μπάρλα, Γιώργος Παπαδόπουλος-Υδραίος, Αναστασία Μπάρλα, Στέφανος Παπαχαρίτος, Παναγιώτης Μαρκέτος, Βασίλης Κωνσταντινίδης, Αναστάσιος Μπραΐμης και ΄Ερσα Σταυρακάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet