Καταγγέλλει τις επιθέσεις κατά Παλαιστινίων ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Καταγγέλλει τις επιθέσεις κατά Παλαιστινίων ο Σύλλογος Εκπ/κών Π.Ε. Αμαρουσίου

Καταγγέλλει τις τελευταίες επιθέσεις του Ισραήλ κατά Παλαιστινίων ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου και καλεί τους εργαζόμενους, άνεργους και νέους όλης της χώρας μας να στηρίξουν τον αγώνα του παλαιστινιακού λαού.

Επίσης, προτρέπει τους εκπαιδευτικούς «να μιλήσουν στους μαθητές για τον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού» όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Καταγγέλλουμε με αποτροπιασμό τη νέα δολοφονική επίθεση του κράτους – τρομοκράτη του Ισραήλ ενάντια στον παλαιστινιακό λαό με τις ευλογίες των ΗΠΑ

Με τη νέα ηγεσία των ΗΠΑ ξεδιπλώνεται μια πιο επιθετική στροφή των ΗΠΑ και του Ισραήλ στη Μέση Ανατολή.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αμαρουσίου  καταγγέλλει το κράτος – τρομοκράτη του Ισραήλ που κλιμακώνει τη δολοφονική του βία σε βάρος του παλαιστινιακού λαού, τη σφαγή Παλαιστινίων με τις (εν ψυχρώ) δολοφονίες δεκάδων άοπλων διαδηλωτών, ενθαρρυμένο από την προκλητική στήριξη των ΗΠΑ που αποφάσισαν να μεταφέρουν την πρεσβεία του από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού κατά της ισραηλινής κατοχής, που διαιωνίζεται με τη στήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καταδικάζουμε τη βία, τον αυταρχισμό, τις δολοφονίες αγωνιστών, που ήδη έχουν φτάσει τις 59 και τους 2.770 τραυματίες, τις φυλακίσεις, το απαράδεκτο τείχος, τους εποικισμούς του Ισραήλ, την προσπάθεια ταύτισης του «θύτη» με το «θύμα». Είναι πρόσφατο το κατάπτυστο ψήφισμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ούτε λίγο ούτε πολύ ρίχνει το φταίξιμο στους αγωνιστές Παλαιστίνιους που αναγκάζουν τους Ισραηλινούς να τους δολοφονούν!

Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους και νέους όλης της χώρας να συνεχίσουν τη στήριξη στον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού, που διεκδικώντας τη δική του πατρίδα έρχεται αντιμέτωπος με την κρατική βία, τις δολοφονίες και τις φυλακίσεις εκ μέρους του κράτους – δολοφόνου του Ισραήλ. Να δυναμώσουμε όλοι μαζί τον αγώνα ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που ενισχύει την πολιτική και στρατιωτική συνεργασία με το κράτος του Ισραήλ.

Υποστηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού και αγωνιζόμαστε για: Τη δημιουργία ανεξάρτητου και κυρίαρχου παλαιστινιακού κράτους, στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να μιλήσουν στους μαθητές μας για τον δίκαιο αγώνα του παλαιστινιακού λαού και να εκφράσουν την πολύμορφη αλληλεγγύη τους με όλες τις μορφές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet