Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης
Κοινωνία

Κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου στο Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας της πόλης

Την Τρίτη 10 Μαΐου κλιμάκιο της ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου, αποτελούμενο από τον πρόεδρο Ηλία Ζορμπαλά, τον αντιπρόεδρο Παναγιώτη Μακροποδάρα, τον γραμματέα Ευθύμιο Φούντα και το μέλος Κωνσταντίνο Κοκκινάκη επισκέφθηκε διαδοχικά το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου.

«Οι διοικητές των Τμημάτων ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις ευθύνες επιβολής του Νόμου και διατήρησης της Τάξης, την καθημερινότητα των αστυνομικών, τις καταστάσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωποι και τα επιπλέον καθήκοντα τα οποία έχουν επιφορτιστεί την περίοδο της πανδημίας», όπως αναφέρουν τα μέλη της ΟΝΝΕΔ.

Στη συζήτηση τέθηκαν επίσης θέματα ενίσχυσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, η πάταξη της εγκληματικότητας, η ασφάλεια της πόλης, οι παραβιάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), κυρίως σε ζητήματα παράνομης στάθμευσης. «Τονίστηκε ιδιαίτερα το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η προσπάθεια για την αποκατάσταση των σχέσεων και της εμπιστοσύνης με τους πολίτες» όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Από την πλευρά της η ΟΝΝΕΔ Αμαρουσίου δεσμεύτηκε να συνδράμει στο έργο των τοπικών Τμημάτων, με παρεμβάσεις, όπου απαιτείται, «για  την άμεση αποκατάσταση των αναγκών των Τμημάτων του Αμαρουσίου και κυρίως την επιστροφή και μεταστέγαση των υπηρεσιών τους στο κέντρο της πόλης μας, που αποτελεί πάγιο και διαρκές αίτημα όλων των Μαρουσιωτών».

Επισημάνθηκε ιδιαίτερα «το σημαντικό έργο που έχει ξεκινήσει σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας με την εισαγωγή και του μαθήματος κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής συμπεριφοράς στα εργαστήρια δεξιοτήτων των σχολείων».

Τα μέλη της ΟΝΝΕΔ ευχαριστούν του διοικητές του Α.Τ. και Τ.Α. Αμαρουσίου Γεώργιο Αντωνόπουλο και Φώτιο Τζελέπη «για την ευγενή υποδοχή και για την εμπεριστατωμένη ενημέρωσή μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet