Λ. Μαγιάκης: Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα
Κοινωνία

Λ. Μαγιάκης: Προτεραιότητα της δημοτικής αρχής Αμαρουσίου τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα

«Πασχαλινό δωράκι επεφύλασσε στην επιχείρηση ΙΑΣΩ η απόφαση της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου», όπως αναφέρει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Μαγιάκης.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Μαγιάκης σημειώνει:

Στo πλαίσιο ρυμοτομικών ρυθμίσεων που ενέκρινε, το πάρκινγκ του ΙΑΣΩ αποκτά δυνητικά χρήσεις για «νοσοκομεία-ιδιωτικές κλινικές» από χρήση αμιγούς κατοικίας που ήταν μέχρι τώρα. Με την αλλαγή αυτήν, η επιχείρηση θα καρπωθεί τεράστια υπεραξία.

Μια περιοχή πολεοδομικά κεκορεσμένη από Εμπορικά Κέντρα, τη HELEXPO, τα υπουργεία, το GOLDEN HALL, τη Γερμανική Σχολή μελλοντικά θα επιβαρυνθεί πιο πολύ κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά, υποβαθμίζοντας ακόμα περισσότερο τις περιοχές αμιγούς κατοικίας του Αγ. Θωμά που βρίσκονται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από εκεί.

Μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 10 ημερών μετά την αδειοδότηση του οικοπέδου «ΚΟΥΡΟΥ» δίπλα στο σταθμό Νερατζιώτισσας για κατασκευή γραφείων 7.000τ.μ. σε μια άλλη υποβαθμισμένη περιοχή λόγω της λειτουργίας του ΜΩΛ, η δημοτική αρχή Αμπατζόγλου απέδειξε ότι  γι’ αυτή τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα έχουν προτεραιότητα απέναντι στους κατοίκους.

Κατηγόρησε ψευδώς τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών που αντιδρούν στη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της πόλης ότι το κάνουν από λόγους δήθεν ιδεοληψίας απέναντι στην ιδιωτική πρωτοβουλία και όχι για να υπερασπίσουν τη ζωή και την περιουσία τους.

Καταδικάζουμε τις ενέργειες της διοίκησης του Δήμου και καλούμε τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς να αντιδράσουν για να μην περάσουν αυτές οι πολιτικές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet