Μνημόσυνο για τους Πεσόντες του ΄21
Κοινωνία

Μνημόσυνο για τους Πεσόντες του ΄21

Στο καθιερωμένο ετήσιο Μνημόσυνο των Πεσόντων κατά την Επανάσταση του 1821 Μαρουσιωτών από τον Σύλλογο Αθμονέων παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Στην εκδήλωση μνήμης και τιμής που τελέστηκε στον Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, παρουσία της προέδρου του Δοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ρούλας Μπογδάνου–Καλύβα και των μελών του Δ.Σ. τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας εκφώνησε η Σταματίνα Κοσκόρου, κόρη του ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου Αθμονέων Γεωργίου Κοσκόρου.

Ο κ. Γ. Πατούλης, μετά το πέρας της τελετής, αντάλλαξε εγκάρδιες ευχές με τους παριστάμενους για τη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου, ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης η μικτή χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση της νέας μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου και της υπεύθυνης Τούλας Λαζάρου έψαλλε το τροπάριο «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ» και τον Εθνικό μας Ύμνο.

Παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Νικόλαος Πέππας, Βασίλης Κόκκαλης, Δημήτρης Καμπούκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Αθανάσιος Βελής, Δημήτρης Καρλαύτης, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα, Ρένα Χαλιώτη, Κωνσταντίνος Βλάχος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και πλήθος συμπολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet