Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου στη χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή του Συλλόγου Σωρού και Λάκκας Κόττου

Στη χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός – Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σωρού & Λάκκας Κόττου «Άγιος Ελευθέριος» με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Στην εορταστική εκδήλωση, κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια ερμήνευσε η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου, Φωτεινής Κοσκόρου, ενώ τα παιδιά και οι γονείς τους είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χορευτικά δρώμενα από τους σπουδαστές της Σχολής Χορού Nikol Kamzela, καθώς και παράσταση του Καραγκιόζη με τον Νικόλα Πέππα.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου, Αθανάσιο Νησιώτη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την όμορφη εκδήλωση που στο επίκεντρο της έχει τα παιδιά.

«Αγκαλιάζουμε όλα τα παιδιά της πόλης μας και μέσα από ποικίλα δρώμενα που εξελίσσονται όλο το διάστημα των εορτών, επιθυμούμε οι μικροί μας φίλοι να βιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ζήσουν ξένοιαστες στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας με τους γονείς τους. Στόχος μας είναι να κάνουμε κάθε μέρα, όλον τον χρόνο, ότι καλύτερο μπορούμε για τη νέα γενιά της πόλης μας, που είναι και το μέλλον του τόπου μας» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Αναφερόμενος στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή του Σωρού ο κ. Αμπατζόγλου ανέφερε ότι θα εξαντληθεί κάθε δυνατότητα, προκειμένου να δοθούν λύσεις που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Αθανάσιος Νησιώτης, προλογίζοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Αμπατζόγλου για την τιμητική παρουσία του και την υποστήριξή του στη διοργάνωση και έδωσε τις ευχές του για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.   

Στην παιδική εκδήλωση παραβρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Τσαγκαρόπουλος και Φανή Λέκκα, καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Τοπικής Αμαρουσίου της Ν.Δ., Χρήστος Μπελεγράντης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet