Π. Βραχνός: Η καρδιά του Δήμου Αμαρουσίου είναι οι εργαζόμενοί του
Κοινωνία

Π. Βραχνός: Η καρδιά του Δήμου Αμαρουσίου είναι οι εργαζόμενοί του

Στην εκδήλωση της κοπής πίτας των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ) παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου και υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Πάνος Βραχνός.

Ο κ. Βραχνός ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων, Νίκο Καλλιμάνη, για την εποικοδομητική συνεργασία του σωματείου με τη διοίκηση του Δήμου με στόχο πάντα την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης προς όφελος των εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου και πρόσθεσε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και από τη θέση του ως δημάρχου, εφόσον οι δημότες τον επιλέξουν με την ψήφο τους.

«Η καρδιά του Δήμου Αμαρουσίου είναι οι εργαζόμενοί του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βραχνός και ζήτησε ενότητα και σύμπνοια από όλους στην κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο δημοτικός σύμβουλος – πρόεδρος της ΚΕΔΑ και υποψήφιος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Νίκος Πέππας, η δημοτική σύμβουλος – πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας – εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού και  Αθλητισμού και υποψήφια με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Ελένη Λέκκα, η δημοτική σύμβουλος – αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Αικατερίνη Ιωάννου, ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Αθανάσιος Βελής, καθώς και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή, Κωνσταντίνος Ζαπαντιώτης και Χρήστος Αναστασόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet